7 σημάδια των πιο ενοχλητικών ανθρώπων στα κοινωνικά δίκτυα

16 Ιανουαρίου, 20182:50 ΠΜ
More videos

Θα έχετε παρατηρήσει ότι πολλές φορές οι φωτογραφίες και οι αναρτήσεις που δημοσιεύουν οι διαδικτυακοί σας φίλοι είναι τόσο ενοχλητικές που θέλετε να τους αποφύγετε και στην πραγματική ζωή. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί αυτές οι αναρτήσεις είναι τόσο ενοχλητικές.

Αυτό συμβαίνει, γιατί και στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει κάποιοι κανόνες συμπεριφοράς.

Δείτε παρακάτω 7 σημάδια των πιο ενοχλητικών ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι ενοχλούνται περισσότερο όταν:

© orson/depositphotos

1.Όταν δημοσιεύετε κάτι που αφορά μόνο την μαμά σας (και πολλές φορές ούτε και αυτήν). Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται πως ήπιατε τον καφέ σας σήμερα ή αν πήγατε γυμναστήριο μετά από πολύ καιρό.

2. Γίνεστε μυστηριώδεις. Ένας ακόμη τρόπος για να γίνετε ενοχλητικοί στα κοινωνικά δίκτυα είναι να δώσετε την εντύπωση ότι έγινε κάτι σημαντικό χωρίς να λέτε ακριβώς τι. Για παράδειγμα, “Ήμουν ένα βήμα μακριά από το να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, αλλά το σύμπαν είχε άλλα σχέδια.”

3. Δημοσιοποιείτε κάτι προσωπικό. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να γράψει “Γιάννη το χθεσινό πάρτι ήταν τέλειο!” Υπάρχουν και το messenger για αυτές τις συζητήσεις.

4. Δημοσιεύετε πολλές ίδιες φωτογραφίες. Μάλλον θα έπρεπε να βγει κάποιος νόμος για τους ανθρώπους που το κάνουν αυτό.

© choreograph/depositphotos   © goodfreephotos

5. Αρχίζετε να κάνετε επίδειξη. Μιλάμε για φωτογραφίες αεροπορικών εισιτηρίων, φωτογραφίες με την αδερφή ψυχή σας ή “τυχαίες” φωτογραφίες με ακριβά ρούχα και αξεσουάρ.

6. Αρχίζετε να κάνετε επίδειξη με έμμεσο τρόπο. Ένα παράδειγμα αυτής της περίπτωσης είναι “Είμαι τόσο κουρασμένη. Δοκίμασα όλα τα ρούχα στο μαγαζί” ή “Ξέρει κανείς που μπορώ να φτιάξω το iPhone μου;”

7. Δημοσιεύετε πολλά ανέκδοτα και αστεία. Έτσι λειτουργεί το διαδίκτυο: τα καινούργια και έξυπνα ανέκδοτα διαδίδονται εύκολα. Αν μοιραστείτε ένα από αυτά τα ανέκδοτα το πιθανότερο είναι οι φίλοι σας να το έχουν δει ήδη.

Οπότε τι πρέπει να δημοσιεύουμε;

© dusanpetkovic/depositphotos   © dusanpetkovic/depositphoto
  • Πριν δημοσιεύσετε μια ακόμα φωτογραφία, κάντε στον εαυτό σας μια ερώτηση: αν είχατε ένα φωτογραφικό άλμπουμ, θα βάζατε την φωτογραφία μέσα; Ή θα την εκτυπώνατε και θα την πουλούσατε; Αν η απάντηση είναι όχι, τότε μην δημοσιεύσετε την φωτογραφία.
  • Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να ανεβάσετε πολλές φωτογραφίες του σκύλου σας απλά κάντε έναν διαφορετικό λογαριασμό και κάντε φίλους ανθρώπους που αγαπάνε τα ζώα.
  • Αντί να ανεβάσετε απλά μια φωτογραφία ενός κτιρίου, γράψτε κάτι για αυτό το κτίριο και γιατί είναι διάσημο. Αν δεν γνωρίζετε αυτές τις πληροφορίες, γράψτε κάτι συναισθηματικό.
  • Ιδανικά, κάθε ανάρτηση πρέπει να έχει έναν θετικό σκοπό: κάτι χρήσιμο, όμορφο ή αστείο.
  • Να θυμάστε αυτό: να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τις εμπειρίες σας που μπορεί να ενδιαφέρουν και άλλους.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News