7 εντυπωσιακές προτάσεις μακιγιάζ που θα σας κάνουν να φαίνεστε εκθαμβωτικές.

25 Σεπτεμβρίου, 2016 4:15 ΜΜ
More videos

Το μακιγιάζ είναι σαν μαγικό ραβδί για κάθε γυναίκα. Εκτός του ότι μας δίνει την ευκαιρία να καλύψουμε τις ατέλειες μας και να τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία, μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και μας φτιάχνει την διάθεση.

Δείτε παρακάτω 7 εντυπωσιακές προτάσεις μακιγιάζ για να πάρετε ιδέες και να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Κόκκινο κραγιόν και μαύρο eyeliner

Είναι ένας από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς, που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Αυτό το εντυπωσιακό μακιγιάζ κάνει κάθε γυναίκα να φαίνεται εκθαμβωτική. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να επιλέξετε την σωστή απόχρωση κόκκινου κραγιόν, που να ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας.

Έντονα μάτια και φυσικά χείλη

Άλλος ένας κλασικός συνδυασμός που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Και πάλι το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να διαλέξετε την σωστή απόχρωση κραγιόν, που να ταιριάζει με τον τόνο την επιδερμίδας σας.

Πορσελάνινη επιδερμίδα και έντονα χείλη

Αυτό το μακιγιάζ απαιτεί μια απαλή και πορσελάνινη επιδερμίδα και έντονο χρώμα στα χείλη. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα είναι στην μόδα αυτή την εποχή. Δεν χρειάζεται να τονίσετε πολύ τα μάτια σας. Λίγη μάσκαρα είναι αρκετή, αφού όλη η προσοχή θα είναι εστιασμένη στα χείλη.

Καφέ σκιά και ροδανική χείλη

Το πλεονέκτημα με αυτό το μακιγιάζ είναι, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την δουλειά και για πάρτι. Πρέπει να είστε φειδωλές με την καφέ σκιά, γιατί η υπερβολική καφέ σκιά μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε κουρασμένες. Από την άλλη το ροδακινή κραγιόν θα φέρει την ισορροπία και θα δώσει μια νότα ζωντάνιας στο μακιγιάζ.

Μπορντό κραγιόν και χάλκινη σκιά

Αυτός ο συνδυασμός θα σας κάνει πραγματικά να λάμψετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε μια σωστή απόχρωση χρυσής σκιάς και να την απλώσετε με απαλές κινήσεις.

Μοβ ή μπλε σκιά και ροζ κραγιόν

Κάποιοι θεωρούν, ότι το ροζ κραγιόν με την μπλε σκιά είναι κάπως πρόστυχο και αταίριαστο, αλλά αν επιλέξετε λαμπερές αποχρώσεις αντί για ματ, θα έχετε ένα πολύ νεανικό και γλυκό αποτέλεσμα.

Κοραλί κραγιόν και λαμπερή σκιά

Αυτό το μακιγιάζ είναι απλό και θα ανανεώσει την εμφάνισή σας στο λεπτό. Απλώστε την λαμπερή σκιά με απαλές κινήσεις και είστε έτοιμη να περπατήσετε στο κόκκινο χαλί.

Ακολουθήστε μας στο facebook: