7 προϊόντα που μάλλον έως τώρα ανοίγαμε λάθος.

25 Αυγούστου, 2016 12:22 ΠΜ
More videos

Και ίσως και να μην είναι καν απορίες ετών γιατί έως τώρα νομίζαμε πως τα ανοίγατε normal αλλά με τα παρακάτω hacks θα σας λύσουμε -ή και δεν θα σας λερώσουμε καθόλου- τα χέρια! Αυτοί οι 7 απλοί τρόποι να ανοίξετε τις συσκευασίες αυτές είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα!

Φακελάκια ζάχαρης

food-1-risegr

Ο σχεδιασμός αυτών των φακελακίων αναπτύχθηκε από τον Benjamin Eisenstadt και η διαδικασία του ανοίγματος είναι πανεύκολη: Δεν το ανοίγετε από το πλάι όπως έχετε συνηθίσει αλλά το τσακίζετε στη μέση και έτσι όλη η ζάχαρη θα καταλήξει στο φλιτζάνι σας! Τόσο απλό!

Πατατάκια

Τα απλά τα πατατάκια, ναι! Έτσι τα ανοίγεις, ΧΡΑΤΣ μια με το δόντι και ανοίγεις έπειτα τρύπα γύρω-γύρω, είτε με ένα ψαλίδι, για να μην χρειαστεί να πασαλείβεις τα δάχτυλά σου με λαδίλα.

Βραστές πατάτες

Τic Tac

food-4-risegr
food-4a-risegr

To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το κουτί και να πάρεις το πολυπόθητο κουφετάκι από το κάτω μέρος του καπακίου, αχά!

Γαλατάκια

food-5-risegr

Tραβήξτε το τμήμα του περιτυλίγματος που βρίσκεται πάνω από την καρτέλα (στη φωτογραφία δεξιά, στο κάτω μέρος) διαγώνια στην κορυφή της συσκευασίας έτσι ώστε δημιουργηθεί μια τριγωνική τρύπα. Έτσι θα είστε σε θέση να χύσετε το γάλα στο φλιτζάνι σας χωρίς διαρροές!

 Χαρτονένια συσκευασία χυμού

food-6-risegr

Εάν πάτε κατευθείαν να ρίξετε το χυμό (βλ. φωτό 1) θα πιτσιλίσετε τον κόσμο όλο κι αυτό γιατί το στόμιο βρίσκεται κοντά στο ποτήρι μας και έτσι ο γεμάτος χυμός δεν μπορεί να πάρει αέρα. Εάν όμως ρίξετε το περιεχόμενο του χυμού έχοντας το στόμιο πάνω τότε ο χυμός θα ρέει ομαλά.

Κονσέρβα

Κρατώντας το δοχείο σφιχτά και κάνοντας μια τρύπα θα συνεχίσουμε να ανοίγουμε προς τη μέσα πλευρά της κονσέρβας και προς μια κατεύθυνση. Έτσι δεν θα κόψουμε και τα δάχτυλα μας και οι άκρες δεν θα είναι αιχμηρές!

Επιμέλεια: RISE

Ακολουθήστε μας στο facebook: