7 πράγματα που πολλοί άνδρες βρίσκουν αντιαισθητικά στις γυναίκες

12 Φεβρουαρίου, 2017 1:36 ΜΜ
More videos

Μπορεί να είναι δύσκολο για μια γυναίκα να χτίσει μια ευτυχισμένη και αρμονική σχέση με έναν άνδρα. Υπάρχουν μύθοι που κολλάνε στο μυαλό και καθορίζουν τις αντιδράσεις τους.

Αποφασίσαμε να ανακαλύψουμε τις κοινές παρανοήσεις και να ξεδιαλύνουμε τους μύθους σχετικά με το τι αρέσει στους άνδρες πάνω στις γυναίκες.

Αποκαλυπτικά ρούχα

© waltdisneystudios   © lakeshoreentertainment

Όταν οι γυναίκες προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του άνδρα, φορούν σέξι ρούχα: ανοιχτό ντεκολτέ, μίνι φούστες, φωτεινά χρώματα και στενά φορέματα.

Πραγματικότητα: Αν δεν θέλετε να κάνετε απλά μια εντύπωση αλλά να γνωρίσετε τον άνδρα των ονείρων σας, το επίπεδο της σεξουαλικότητας στα ρούχα θα πρέπει να μειωθεί. Σωστή είναι η προσθήκη κομψών και θηλυκών στοιχείων. Μια σέξι μικρή φούστα προφανώς ξυπνά τη σεξουαλική επιθυμία, αλλά αυτό δεν είναι το κορίτσι που ένας άνθρωπος θα ήθελε να φροντίζει.

Εμφάνιση μοντέλου

© foxmovies   © miramax

Αυτός είναι ο μύθος που έκανε εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο να κάνουν δίαιτες και να υποφέρουν. Όταν φιλοδοξούν να φτάσουν την τελειότητα, χάνουν το μυαλό τους προσπαθώντας να αποκτήσουν τις τέλειες αναλογίες, το κούρεμα, την εμφάνιση και τα άλλα διαφορετικά στοιχεία, χάνοντας την ατομικότητά τους.

Πραγματικότητα: Προφανώς και η εμφάνιση είναι το πρώτο πράγμα που βρίσκουν ελκυστικό οι άνδρες. Αγαπούν τα ωραία μαλλιά, το λαμπερό δέρμα, την ικανότητα να ντύνονται καλά. Οι άνδρες θέλουν οι γυναίκες να φροντίζουν την ομορφιά τους, να παραμένουν αληθινές στον εαυτό τους και να αποδέχονται τα χαρακτηριστικά τους. Δεν θα ήθελαν να είναι μια τυφλή αντιγραφή άλλων προτύπων ομορφιάς.

Υπέρμετρη στήριξη στον άνδρα ή υπερβολική ανεξαρτησία

© paramount   © paramount

Μερικές φορές, ένα κορίτσι πιστεύει ότι κάθε άνθρωπος που θέλει να ξεκινήσει μια σχέση μαζί της, θα διαχειρίζεται τα οικονομικά της, θα παίρνει αποφάσεις γι’ αυτήν και θα αναλάβει τα θέματά της. Μερικές γυναίκες το πηγαίνουν στο άλλο άκρο: προσπαθούν να είναι υπερβολικά ανεξάρτητες και να στηρίζονται μόνο στον εαυτό τους.

Πραγματικότητα: Όταν δύο άνθρωποι εμπιστεύονται, βοηθούν ο ένας τον άλλο και δεν φοβούνται την αποδοχή και την υποστήριξη, μπορούν να έχουν μια ευτυχισμένη σχέση. Φυσικά, οι άνδρες θέλουν να προστατεύουν και να προσέχουν τις γυναίκες που αγαπούν αλλά μια γυναίκα θα πρέπει να εξακολουθεί να έχει τις δικές της απόψεις. Οι ανίσχυρες κυρίες δείχνουν χαριτωμένες στην αρχή αλλά οι άνδρες χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους.

Αφοσίωση

© bbc   © universalpictures

Μερικές γυναίκες ξεχνούν εντελώς τη δική τους ζωή και αφοσιώνονται μόνο στη ζωή του συντρόφου τους. Νομίζουν πως αυτό το είδος της αφοσίωσης προσελκύει τους άνδρες αλλά στην πραγματικότητα έτσι χάνουν το ενδιαφέρον τους.

Πραγματικότητα: Ένας άνδρας ελκύεται από γυναίκες που έχουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και χόμπι. Είναι σημαντικό να τα κρατήσετε κατά τη διάρκεια της σχέσης ώστε να μην χάσετε τον εαυτό σας.

Εξελιγμένη σεξουαλική ζωή

© foxmovies   © sonypictures

Είναι ένας ευρέως διαδεδομένος μύθος πως οι θεές του σεξ που γνωρίζουν όλα τα κόλπα, είναι οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες σε μια σχέση.

Πραγματικότητα: Η σεξουαλική αρμονία είναι απαραίτητη σε μια ευτυχισμένη σχέση και όχι οι εξελιγμένες και επιτηδευμένες γνώσεις. Οι άνδρες εκτιμούν τη σεξουαλική συμβατότητα, την τρυφερότητα, τη δυνατότητα της απόλαυσης και την επιθυμία να δώσουν χαρά.

Ανόητη συμπεριφορά

© mgm   © mandfilms

Μερικές γυναίκες πιστεύουν πως δεν αρέσει στους άνδρες η εξυπνάδα. Έτσι, για να τους τραβήξουν την προσοχή, ενεργούν αφύσικα, επιπόλαια και αδέξια.

Πραγματικότητα: Σύμφωνα με μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, έδειξαν πως οι ανόητες γυναίκες είναι ελκυστικές για έναν λόγο: είναι περισσότερο διαθέσιμες σεξουαλικά. Οι άνδρες που θέλουν να οικοδομήσουν μια ισχυρή και σοβαρή σχέση, προσελκύονται από έξυπνες γυναίκες.

Υπερβολικά φωτεινό μακιγιάζ

© sonypictures   © gilbertfilms

Μερικές γυναίκες πιστεύουν πως το βαρύ μακιγιάζ είναι ελκυστικό.

Πραγματικότητα: Σε μια μελέτη, έδειξαν σε άνδρες και γυναίκες, φωτογραφίες γυναικών που είχαν διαφορετικό μακιγιάζ και τους ζητήθηκε να σχηματίσουν γνώμη από τις εμφανίσεις τους. Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι οι γυναίκες που φορούσαν ελάχιστο μακιγιάζ είναι πιο ελκυστικές.

[psychologytoday],[menshealth],[huffingtonpost]