7 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το House of Cards

28 Σεπτεμβρίου, 2015 8:00 ΠΜ
More videos

Η υπόθεση της δημοφιλούς σειράς, House of Cards, που έχει κερδίσει 2 Χρυσές Σφαίρες, 4 Emmy και ένα βραβείο SAG, είναι γνωστή σε όλους.

Ο Φρανκ Άντεργουν, που τον υποδύεται ο Kevin Spacey, βουλευτής του Δημοκρατικού κόμματος από την 5η περιοχή Κογκρέσου της Νότιας Καρολίνας και δεύτερος στην ιεραρχία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ξεκινά ένα περίτεχνο σχέδιο για να αναρριχηθεί σε μια θέση μεγαλύτερης ισχύος, με τη βοήθεια της συζύγου του Κλερ, τον ρόλο της οποίας έχει η Robin Wright, όταν δεν τον διορίζει ο πρόεδρος υπουργό Εξωτερικών.

Όλα αυτά είμαστε βέβαιοι ότι τα γνωρίζετε, αλλά υπάρχουν και 7 πράγματα που μάλλον δεν έχει ακούσει ξανά για την αγαπημένη σας σειρά.

Σας παρουσιάζουμε 7 πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζατε για την διάσημη σειρά.

1. Όλο το καστ της σειράς ήταν η πρώτη επιλογή των παραγωγών

Συνήθως, πριν γυριστεί μία σειρά υπάρχουν λίστες με ονόματα ηθοποιών που τους έχουν λάβει υπόψη τους για τον ρόλο ή οι ίδιοι σκέπτονται αν θα δεχτούν τον ρόλο.

Στην περίπτωση του House of Cards κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού όλα τα στελέχη που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες έχουν δηλώσει πολλές φορές ότι «έκλεισαν» όλους τους ηθοποιούς που ήθελαν.

2. Η Rachel Posner επρόκειτο να έχει μόνο 5 γραμμές

Όταν προσέλαβαν την Rachel Brosnahan για τον ρόλο της Rachel Posner, την συνοδό πολυτελείας που έπρεπε να αποπλανήσει τον Peter Russo, η συμφωνία ήταν ότι θα είχε συνολικά 5 γραμμές και δεν θα εμφανιζόταν ξανά.

Τελικά, άρεσε τόσο πολύ στους παραγωγούς που αποφάσισαν αν της γράψουν έναν πολύ μεγαλύτερο ρόλο.

3. Η σειρά είναι τεράστια επιτυχία στην Κίνα

Εκτός από την Ελλάδα, πάνω από 24,4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει τη σειρά στην Κίνα.

4. Δεν είναι φτηνή

Η ποιοτική τηλεόραση κοστίζει και υπολογίζεται ότι κάθε σεζόν κοστίζει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια.

5. Γυρίζεται στην Βαλτιμόρη

Αν και το House of Cards τοποθετείται στην Ουάσινγκτον, η πλειονότητα των γυρισμάτων γίνεται κοντά στην Βαλτιμόρη.

6. Ζευγάρι στην πραγματική ζωή

Οι ηθοποιοί Michael Gill και Jayne Atkinson, που υποδύονται τον πρόεδρο Garrett Walker και την Υπουργό Εξωτερικών Cathy Durant είναι παντρεμένοι στην πραγματική ζωή, κάτι που ο σκηνοθέτης της σειράς έμαθε όταν έβαζαν τους τίτλους τέλους για το πρώτο επεισόδιο.

7. Το πάρτι της Claire Underwood

Το όμορφο ξενοδοχείο «Hotel Cotesworth», όπου η Claire Underwood έκανε το υπέροχο πάρτι της γυρίστηκε στην πραγματικότητα σε μία βιβλιοθήκη στο Μέριλαντ.

Ακολουθήστε μας στο facebook: