Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
κινητά τηλέφωνα7 ιδιοφυέστατα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το κινητό σας

7 ιδιοφυέστατα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το κινητό σας

Τα smartphones έχουν αντικαταστήσει τόσες συσκευές στη ζωή μας, που δεν φαίνεται να υπάρχει όριο σε αυτή την μόδα.

Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με 7 έξυπνες εφαρμογές, για να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε κάποια καθημερινά προβλήματα και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Και μην χάσετε το μπόνους στο τέλος του άρθρου!

7. Μετρήστε μια απόστασηc4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 51

© SizeUp

Όπως συμβαίνει συχνά, ξαφνικά αισθάνεστε την επιθυμία να ανακαινίσετε το σπίτι σας, αλλά δεν έχετε ένα μέτρο. Ή θέλετε να μετρήσετε ένα αντικείμενο, αλλά φαίνεται να είναι αδύνατο λόγω του μεγέθους του. Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση, χάρη στην ικανότητά της να μετρά σχεδόν τα πάντα μέσω της φωτογραφικής μηχανής του τηλεφώνου σας. Εκτελέστε το πρόγραμμα, τοποθετήστε την κάμερα στο αντικείμενο και περιμένετε το αποτέλεσμα. Είναι τόσο απλό!

6. Ελέγξτε τις μπαταρίες του τηλεκοντρόλc81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 13

© depositphotos

Εάν δεν είστε πολύ πρόθυμοι να σπεύσετε στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ για να ελέγξετε αν οι μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου σας εξαντλήθηκαν, αυτό το κόλπο σίγουρα θα σας εξοικονομήσει χρόνο. Απλά πάρτε το κινητό σας και ξεκινήστε την εφαρμογή μέσω της φωτογραφικής μηχανής.

Στη συνέχεια, πάρτε το τηλεχειριστήριο, τοποθετήστε το στην κάμερα και πατήστε οποιοδήποτε κουμπί. Εάν βλέπετε ένα κόκκινο ή ροζ φως που προέρχεται από την άκρη του τηλεχειριστηρίου όταν το κοιτάτε μέσα από την οθόνη του τηλεφώνου σας, αυτό σημαίνει ότι το υπέρυθρο σήμα λειτουργεί σωστά και το πρόβλημα, στην περίπτωση αυτή, είναι οι μπαταρίες.

5. Ελέγξτε το κινητό σας χωρίς να το αγγίζετεeccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3 11

© depositphotos

Η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο χωρίς να το αγγίζετε, καθιστά αυτή την εφαρμογή ελέγχου χειρονομίας αναντικατάστατη σε πολλές περιπτώσεις. Μπορείτε να εκκινήσετε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο ή να απαντήσετε σε κλήσεις με ένα νεύμα από το χέρι σας, χωρίς να ανησυχείτε ότι θα λερώσετε την οθόνη σας ενώ μαγειρεύετε ή καθαρίζετε. Το να κρατάς την οθόνη ωραία και καθαρή δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο! Υπάρχουν εκδόσεις για Android και για iOS.

4. Οδηγήστε με ασφάλειαa87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c 13

© Hudway

Εάν οδηγείτε στο σκοτάδι και θέλετε να κρατάτε τα μάτια σας συνεχώς στο δρόμο, αυτή η εφαρμογή σίγουρα θα σας βοηθήσει. Απλά τοποθετήστε το τηλέφωνό σας στον πίνακα, ρυθμίστε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας και θα λάβετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε: ταχύτητα οδήγησης και χάρτη με δυνατότητα GPS στο παρμπρίζ σας. Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι αρκετά φωτεινή ώστε να βλέπετε καθαρά την οθόνη.

3. Στείλτε μηνύματα από τον υπολογιστή σαςe4da3b7fbbce2345d7772b0674a318d5 11

© depositphotos

Η μπαταρία του τηλεφώνου σας εξαντλήθηκε όταν δεν το περιμένατε και πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον φίλο ή το συνεργάτη σας; Με αυτήν την εφαρμογή, δεν θα χάσετε τίποτα! Συγχρονίζει το τηλέφωνό σας και τον υπολογιστή ή το τάμπλετ σας και σας δίνει την ευκαιρία να διαχειριστείτε τα μηνύματα SMS και MMS.

Όλα τα μηνύματα που συνδέονται με τον αριθμό τηλεφώνου σας θα εμφανιστούν στην οθόνη του υπολογιστή σας και μπορείτε επίσης να τα βρείτε στα εισερχόμενα κειμένου του τηλεφώνου σας. Έτσι, τίποτα δεν θα χαθεί!

2. Κάντε καλύτερες επιλογές1679091c5a880faf6fb5e6087eb1b2dc 12

© Decision Crafting/ google.play

Όλοι το έχουμε περάσει αυτό. Έχετε ψάξει τουλάχιστον μια ώρα για το τέλειο εστιατόριο που θέλετε να πάτε για πρώτη φορά, αλλά δεν μπορείτε ακόμα να αποφασίσετε ανάμεσα σε αυτό το κινέζικο και εκείνο το ιταλικό εστιατόριο.

Για να εξοικονομήσετε χρόνο και να κάνετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων λίγο πιο εύκολη, ονομάστε τις επιλογές σας, ορίστε τα χαρακτηριστικά και αφήστε την εφαρμογή να προτείνει την καλύτερη επιλογή αμέσως. Χωρίς δισταγμό! Δυστυχώς, αυτή η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο App Store, αλλά εδώ μπορείτε να βρείτε μια παρόμοια για συσκευές iOS.

1. Μείνετε ασφαλής8f14e45fceea167a5a36dedd4bea2543 10

© Bsafe

Εάν συχνά επιστρέφετε σπίτι αργά το βράδυ και δεν αισθάνεστε ασφαλείς στους δρόμους, αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να αντιμετωπίσετε κάθε πιθανό κίνδυνο. Δεν θα στείλει μόνο μήνυμα SOS στις επαφές έκτακτης ανάγκης, αλλά θα καταγράψει επίσης βίντεο και ήχο, θα παρακολουθήσει τη θέση GPS σας και θα ρυθμίσει ένα χρονοδιακόπτη που θα στείλει αυτόματα έναν συναγερμό σε φίλους, αν δεν τον απενεργοποιήσετε εγκαίρως. Μπορεί ακόμη και να σας γλυτώσει από ένα ραντεβού, που τελικά μετανιώσατε, με μια ψεύτικη κλήση.

Μπόνουςc9f0f895fb98ab9159f51fd0297e236d 11

© depositphotos

Δεν έχει σημασία αν θέλετε να μοιραστείτε ένα βίντεο από το τηλέφωνό σας σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση ή να δείξετε φωτογραφίες από τις διακοπές σας στην γιαγιά σας, γιατί αυτές οι εφαρμογές που αντικατοπτρίζουν την οθόνη του κινητού σας θα σας σώσουν.

Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή και θα μπορείτε να αναπαράγετε βίντεο, μουσική και να παρουσιάζετε φωτογραφίες απευθείας από το smartphone σας. Μπορείτε ακόμα να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο. Δεν χρειάζεται καλώδιο USB! Είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

Τα πιο σημαντικά