7 εξωπραγματικές γυναίκες από το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες

17 Μαρτίου, 20189:20 ΜΜ

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική αλλά υπάρχουν και εκείνες που καταφέρνουν να κάνουν παγκόσμια ρεκόρ, παρουσιάζουν κάτι ασυνήθιστο και εκπλήσσουν τον κόσμο.

Παρακάτω θα μάθετε για τις πιο ασυνήθιστες γυναίκες του πλανήτη μας, τι είναι αυτό που τις κάνει ξεχωριστές και ποιος ο λόγος που μπήκαν στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

#1 Η δυνατότερη γυναίκα στον κόσμο

Η Πολωνή αθλήτρια Ανέτα Φλόρτζικ θεωρείται η πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο και πράγματι είναι. Παρουσιάζει ικανότητες που δεν φαίνονται ιδιαίτερα θηλυκές, μιας και μπορεί να σηκώσει σχεδόν 499 κιλά. Ωστόσο έχει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για έναν διαφορετικό και πιο αστείο λόγο. Έχει το ρεκόρ για την ανύψωση ανθρώπων και συγκεκριμένα κατάφερε να σηκώσει 12 ενήλικες άνδρες μέσα σε 2 λεπτά.

#2 Η πιο ευλύγιστη γυναίκα στον κόσμο

Η πιο ευλύγιστη γυναίκα στον κόσμο είναι η Ζλάτα (το πραγματικό της όνομα είναι Τζούλια Γκάνθελ) και φημίζεται για αυτό. Βρίσκεται στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για ένα πολύ ασυνήθιστο επίτευγμα: Κατάφερε να σκάσει 3 μπαλόνια σε 12 δευτερόλεπτα απλά κάμπτοντας τον λαιμό της. Είναι εύκολο για τη Ζλάτα να μπει σε κουτί των 50 λίτρων, παρόλο που το ύψος της είναι 1,74 μέτρα. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι γεννήθηκε έτσι και οι τένοντές της είναι απίστευτα ευέλικτοι.

#3 Η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο

Η Τζούλια Γκνούζ με το ψευδώνυμο «Εικονογραφημένη Γυναίκα» από τις ΗΠΑ, έγινε διάσημη επειδή το 95% του σώματός της ήταν καλυμμένο με τατουάζ. Μετά την ηλικία των 30, η Τζούλια εμφάνισε πορφύρα, μια ασθένεια που το ηλιακό φως προκαλεί φουσκάλες και ουλές στο δέρμα. Τότε άρχισε να κάνει τατουάζ για να τα καλύψει. Με την εμπειρία της απέδειξε πως δεν πρέπει να το βάζει κανείς κάτω, παρά τις δύσκολες καταστάσεις. Το παράδειγμά της έδωσε κίνητρο σε πολλούς ανθρώπους με παρόμοιες ασθένειες.

#4 Η γυναίκα με τη λεπτότερη μέση

Instagram

Η 27χρονη Πίξι Φοξ από τη Σουηδία, ξόδεψε αρκετά χρήματα για να μετατραπεί στη γυναίκα του Ρότζερ Ράμπιτ. Έκανε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις αυξητικής στήθους και αφαίρεσε τα 6 κατώτερα πλευρά της για να κάνει τη μέση της όσο το δυνατόν πιο λεπτή, φτάνοντας τα 41 εκατοστά. Πριν από κάποιο διάστημα, έκανε ακόμη μια επέμβαση: εμφύτευση τεχνητής ίριδας. Ως αποτέλεσμα, τα μπλε μάτια της σήμερα έχουν πράσινο χρώμα.

#5 Παγκόσμιο ρεκόρ τρεξίματος με τακούνια

Η Αϊρίν Σίγουελ από τις ΗΠΑ, είναι πρώην χορεύτρια και έκανε παγκόσμιο ρεκόρ τρέχοντας σε μαραθώνιο με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Συγκεκριμένα έτρεξε 43 χιλιόμετρα σε 7 ώρες και 28 λεπτά, φορώντας τακούνια σχεδόν 8 εκατοστών και τερματίζοντας 2 λεπτά γρηγορότερα από την προηγούμενη κάτοχο του ρεκόρ. Έτσι εξασφάλισε μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

#6 Η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια

Η Γιοχάνα Κβάς, είναι μια 92χρονη συνταξιούχος από τη Γερμανία και έχει μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια. Παρά την ηλικία της, δεν αρκείται στο να κάνει απλές ασκήσεις αλλά εκτελεί πολύ δύσκολες φιγούρες πάνω σε  παράλληλες μπάρες. Πέρυσι, έθεσε ένα νέο ρεκόρ όταν πήρε μέρος σε ένα τουρνουά στο Βερολίνο. Εξέπληξε τους θεατές και απέδειξε πως η ηλικία δεν αποτελεί όριο.

#7 Η πιο μικροκαμωμένη γυναίκα στον κόσμο

Η Ινδή Γιοτί Άμιγιε, είναι η πιο μικροκαμωμένη γυναίκα του κόσμου. Όταν ήταν 18 ετών, το ύψος της ήταν μόλις 63 εκατοστά και το βάρος της έφτανε τα 5 κιλά. Το γεγονός πως η Γιοτί είναι τόσο μικρόσωμη, οφείλεται σε μια γενετική διαταραχή με το όνομα αχονδροπλασία. Το 2014, συμμετείχε στην 4η σεζόν της σειράς «American Horror Story». Σήμερα είναι 24 χρονών και ζει μια κανονική ζωή, ταξιδεύει πολύ και εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News