7 διάσημοι που ίσως σκηνοθέτησαν τον θάνατο τους σύμφωνα με θεωρίες συνωμοσίας

10 Νοεμβρίου, 20177:08 ΜΜ

Σήμερα θα σας μεταφέρουμε τις πιο δύσκολες θεωρίες συνωμοσίας για τους ψευδο-θανάτους των διασημοτήτων. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη, αλλά, για κάποιο λόγο, θέλουμε να πιστεύουμε πως ισχύουν.

Μάϊκλ Τζάκσον

© wikimedia   © instagram
  • Πέθανε στις 25 Ιουνίου 2009, λόγω υπερβολικής δόσης Propofol.

Ο θάνατος φέρεται να διοργανώθηκε από τον Μάϊκλ για να βγει από το χρέος και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με ειρήνη και ηρεμία.

Το 1993 και το 2003, ο Τζάκσον κατηγορήθηκε για κακοποίηση παιδιών. Και στις δύο περιπτώσεις, η ενοχή του δεν αποδείχθηκε. Αυτά τα γεγονότα και οι συνεχείς αλλαγές στην εμφάνισή του (αλλάζοντας το χρώμα του δέρματος και το σχήμα του προσώπου του) ήταν λόγοι για να κατηγορείται εδώ και χρόνια.

Κάθε χρόνο εμφανίζεται μια νέα “απόδειξη” ότι ζει. Πέρυσι, βγήκε μια selfie της κόρης του, στο Παρίσι, όπου θεωρητικοί συνωμοσίας κατάφεραν να δουν τον Μάϊκλ. Φέτος, το διαδίκτυο κατακλύστηκε από την φωτογραφία του Σέρτζιο Κορτές και προκάλεσε ένα νέο κύμα κουτσομπολιών και θεωριών.

Έλβις Πρίσλεϊ

© eastnews   © wikipedia
  • Ο Έλβις Πρίσλεϊ πέθανε στις 16 Αυγούστου 1977, λόγω υπερβολικής δόσης.

Ο τραγουδιστής φέρεται να σκηνοθέτησε το θάνατό του για να αποσυρθεί από την ενοχλητική επίδειξη επιχειρήσεων και να ασχοληθεί πλήρως με την πνευματικότητα.

Η θεωρία για το πλασματικό θάνατό του το 1977 υποστηρίζεται από διάφορα γεγονότα. Αυτές περιλαμβάνουν εμπιστευτικές ιατρικές έρευνες για την αιτία του θανάτου του, την απουσία φωτογραφιών του νεκρού σώματος του τραγουδιστή και το λάθος μεσαίο όνομα στον τάφο του: “Aron” αντί του “Aaron”.

Αμέσως μετά το θάνατο του βασιλιά της Rock ‘n’ Roll, ο Jimmy “Orion” Ellis εμφανίστηκε σε παραστάσεις. Έμοιαζε με το είδωλο όχι μόνο στο τύπο σώματος, αλλά είχε και πανομοιότυπη φωνή. Αυτός ο τραγουδιστής εμφανιζόταν πάντα φορώντας μια μάσκα τόσο στη σκηνή όσο και στο κοινό, γι ‘αυτό πολλοί πίστευαν ότι ήταν ο ίδιος ο Έλβις.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

© eastnews
  • Στις 31 Αυγούστου 1997, η Νταϊάνα πέθανε σε τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι.

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πραγματικά ένα ατύχημα εκείνη τη νύχτα, αλλά δεν πέθανε. Τα τραύματά της δεν ήταν θανατηφόρα και η ζωή της σώθηκε.

Αντί για τη Ντιαϊάνα, μια άλλη γυναίκα θάφτηκε και η πριγκίπισσα που επέζησε έφυγε για τις ΗΠΑ, όπου ακολουθεί μια απλή ζωή επικοινωνώντας με τους γιους της από καιρό σε καιρό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη θεωρία συνωμοσίας για το θάνατό της.

Η εκδοχή για την πριγκίπισσα που ακόμα ζει,  υποστηρίζεται από διφορούμενα γεγονότα. Για παράδειγμα, θάφτηκε με ένα κλειστό φέρετρο. Επίσης, δεν υπάρχουν άλλες φωτογραφίες του νεκρού σώματος της Νταϊάνα και δεν υπάρχουν φωτογραφίες της πριν από το θάνατό της, εκτός από μια φωτογραφία μιας ξανθιάς γυναίκας σε ένα αυτοκίνητο που υπέστη βλάβη στο ατύχημα.

Κερτ Κομπέιν

© eastnews   © wikimedia
  • Σύμφωνα με μια εκδοχή της έρευνας, ο Cobain πήρε μια θανατηφόρα δόση ηρωίνης. Στη συνέχεια πυροβολήθηκε στο κεφάλι στις 5 Απριλίου 1994.

Το 2016, το The Daily Mail δημοσίευσε ένα προκλητικό άρθρο με τίτλο που λέει ότι ο τραγουδιστής μπορεί να είναι ζωντανός και ότι υπάρχει και βίντεο απόδειξη.

Στο βίντεο του 2012, ο περουβιανός τραγουδιστής Ραμίρο Σααβέντρα εκτελεί το τραγούδι των Nirvana “Come As You Are”. Ο καλλιτέχνης μοιάζει πολύ με τον Κομπέιν, τόσο στη φωνή όσο και στην εμφάνιση. Ωστόσο, είναι απίθανο ένας λογικός άνθρωπος να πίστευε ότι είναι ο ίδιος ο Κομπέιν.

Τουπάκ Σακούρ

  •  Στις 13 Σεπτεμβρίου 1996, ο Τουπάκ Σακούρ πέθανε σε μια μονάδα κρίσιμης φροντίδας από εσωτερική αιμορραγία, από πολλές πληγές λόγω πυροβολισμών.

Θεωρητικά, ο Τουπάκ είναι ακόμα ζωντανός και ζεί στην Κούβα (όπου, από τη δεκαετία του ’80, κατοικεί εκεί ένας συγγενής του που του έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο). Οι θεωρητικοί συνωμοσίας προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν πολλές λεπτομέρειες που δεν μπορούν ούτε να αποδειχθούν ούτε να διαψευθούν.

Ο δολοφόνος του Τουπάκ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. Το λευκό Κάντιλακ από το οποίο πυροβολήθηκε, εξαφανίστηκε σε μια άγνωστη κατεύθυνση, σε μια πόλη που περιβάλλεται από έρημο. Μετά το θάνατο του ράπερ, έχουν κυκλοφορήσει 7 νέα άλμπουμ με νέα τραγούδια του, δηλαδή περισσότερα από τον αριθμό των άλμπουμ που κυκλοφόρησε όταν ήταν ζωντανός. Όλα αυτά και κάποια άλλα γεγονότα υποστηρίζουν την ιδέα ότι ο θρυλικός ράπερ είναι ακόμα ζωντανός.

Μέριλιν Μονρόε

© eastnews
  • Στις 5 Αυγούστου 1962, η Μέριλιν Μονρόε πέθανε από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών και η επίσημη αιτία του θανάτου της είναι η αυτοκτονία. Κατά τη στιγμή του θανάτου της, το σύμβολο του σeξ έπασχε από ψυχικές διαταραχές και εξαρτιόταν από τα φάρμακα.

Οι μεταθανάτιες φωτογραφίες της ηθοποιού μοιάζουν να είναι πολύ ύποπτες για τους οπαδούς της. Υπάρχουν αρκετές θεωρίες και η πιο δημοφιλής είναι ότι μια άγνωστη και χρόνια άρρωστη ηθοποιός που έμοιαζε με την Μέριλιν, πήρε μια θανατηφόρα δόση ναρκωτικών και μεταφέρθηκε στο διαμέρισμα της Μέριλιν.

Η πραγματική διασημότητα, που χορηγήθηκε με ισχυρά ηρεμιστικά, κλέφθηκε από τους ανθρώπους του Κένεντι και στάλθηκε κρυφά στην Ελβετία, όπου τοποθετήθηκε σε ένα ιδιωτικό και καλά προστατευμένο νοσοκομείο. Εκεί συναντήθηκε με τον Δρ. Λάουμπε, χήρο με 3 γιους, και λίγο μετά τον παντρεύτηκε και εγκαταστάθηκε στην Ελβετία. Στη δεκαετία του ’70, ο σύζυγός της πέθανε, αλλά αυτή είναι ακόμα ζωντανή και η υγεία της είναι καλή, απολαμβάνοντας τα εγγόνια της από τα υιοθετημένα παιδιά της.

Πολ Γουόκερ

© eastnews
  • Στις 30 Νοεμβρίου 2013, ο Πολ Γουόκερ πέθανε σε τροχαίο ατύχημα.

Προφανώς, οι φωτογραφίες πριν και μετά των πινακίδων του αυτοκινήτου δεν ταιριάζουν. Επίσης, οι οπαδοί του εκπλήσσονταν από το γεγονός ότι η αστυνομία δεν περιόρισε τον τόπο του ατυχήματος, επιτρέποντας σε όλους να βγάλουν φωτογραφίες. Παρ ‘όλα αυτά, δεν υπάρχει το νεκρό σώμα του σε καμία από αυτές.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, ακόμη και τα χρώματα των αυτοκινήτων είναι διαφορετικά. Ωστόσο, είναι εύκολο να αρχίσετε να διαφωνείτε εδώ, ειδικά αν προσπαθήσουμε να θυμηθούμε την ιστορία με το φόρεμα άγνωστου χρώματος. Ωστόσο, πολλοί πιστεύουν ότι ο Πολ ζει κάπου σε ένα ιδιωτικό νησί.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News