Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
διάφορα7 χρόνια απέχει από το κρεβάτι μας λόγω «προβλημάτων υγείας» και με...

7 χρόνια απέχει από το κρεβάτι μας λόγω «προβλημάτων υγείας» και με κερατώνει με άλλη. Θέλω εκδίκηση!

Γεια σας, είμαι η Έλενα. Με τον Θανάση παντρευτήκαμε πριν 13 χρόνια. Έρωτας κεραυνοβόλος. Την ευτυχία μας τη σφράγισε το πρώτο μας παιδί ύστερα από  ένα χρόνο γάμου και την ολοκλήρωσε το δεύτερο, μετά από 3 χρόνια γάμου.

Ενώ ήμουν σε λοχεία, ενάμιση μήνα μετά από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μας, ο Θανάσης, εντελώς απρόοπτα, έπαθε έμφραγμα. Ευτυχώς, σύμφωνα με το γιατρό, ήταν χαμηλού κινδύνου αλλά, ύστερα από το επεισόδιο, έπρεπε να αλλάξουμε πολλές από τις καθημερινές συνήθειες.

Ξαφνικά, βρέθηκα να φροντίζω τρία παιδιά αντί για δύο… Το τρίτο ήταν ο Θανάσης και δυστυχώς το πιο δύσκολο απ’ όλα. Για σεξουαλική ζωή, ούτε λόγος. Ο φόβος μου ήταν τόσο μεγάλος για την περιπέτεια που είχε που ούτε καν σκεφτόμουν να τον προσεγγίσω ερωτικά.

Ο ίδιος μάλιστα μου είπε ότι ο γιατρός του, του απαγόρευσε ρητά να έχει σεξουαλική ζωή. Βέβαια και σωματικά να ήταν καλά, είχαμε τόσο άγχος για την υγεία του, που ψυχολογικά θα ήταν απίθανο. Το δέχτηκα στωικά χωρίς να το πολυαναλύσω… Δεν έφταιγε εξάλλου κάπου. Η υγεία πάνω απ’ όλα. Το αντιμετώπισα με ευαισθησία και διακριτικότητα.

Για να καταφέρουμε να απέχουμε από το σεξ, αρχίσαμε και κοιμόμασταν σε διαφορετικά κρεβάτια. Προσπαθούσα να μην το προκαλώ ερωτικά με οποιονδήποτε τρόπο. Τα σέξι εσώρουχά μου, αντικαταστάθηκαν με βαμβακερά, λευκά, γιαγιαδίστικα.

Ενώ ο καιρός περνούσε και η υγεία του ολοένα και βελτιωνόταν, ο ίδιος δεν έπαιρνε κάποια πρωτοβουλία. Ήταν δε κάθετος. «Σύμφωνα με το γιατρό απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή», ανέφερε σχεδόν κάθε μέρα.

Εγώ άρχισα να μαραζώνω… Αφρόντιστη, ανέραστη, με καταπιεσμένη σεξουαλικότητα, άρχισα να παραμελώ τον εαυτό μου. Θυσίαζα κάθε μέρα με αυταπάρνηση τη γυναικεία φύση μου και τον ερωτισμό μου για να είναι καλά εκείνος.

Ο Θανάσης είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Συνεχώς ήταν πιο ανανεωμένος ψυχολογικά και  σωματικά. Ένιωθα σαν να έπαιρνε την ενέργεια και τη ζωντάνια που μου αναλογούσε και την πρόσθετε στη δική του. Εγώ με το ζόρι χαμογελούσα στα παιδιά μου

Έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι λόγω δουλειάς. Φυσικά, ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό οτιδήποτε πονηρό. Για μένα ήταν ο άντρας που αγαπούσα, ένας άρρωστος άνθρωπος, σχεδόν ανίκανος ερωτικά.

Είχαν περάσει 7 ολόκληρα χρόνια χωρίς ούτε μία ερωτική συνεύρεση. Είχα ξεχάσει πώς είναι να είσαι γυναίκα! Το τελευταίο διάστημα είχα μάθει να χρησιμοποιώ το διαδίκτυο και έψαξα γενικές πληροφορίες για το έμφραγμα.

Έπεσα από τα σύννεφα με την έρευνά μου. Πουθενά δεν έλεγε ξεκάθαρα ότι μετά από ένα έμφραγμα πρέπει να απέχεις από το σεξ. Άρχισαν να μου μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά. Την ίδια μέρα, βρήκα μία δικαιολογία για να βγω από το σπίτι. Σκέφτηκα να πάω στο γιατρό του και να του μιλήσω.

Απ’ ότι μου είπε ο ίδιος ο γιατρός, η κατάσταση του συζύγου μου δεν ενέπνεε κανέναν κίνδυνο. Η σεξουαλική του ζωή θα μπορούσε να είναι απόλυτα φυσιολογική, όπως ακριβώς ήταν πριν το επεισόδιο. Δεν χρειαζόταν να στερηθεί ΤΙΠΟΤΑ. Ο γιατρός έμοιαζε σαν να αιφνιδιάστηκε με τη στάση μου και μου τόνισε ότι είχαν συζητήσει με το Θανάση διεξοδικά το θέμα. Για να με παρηγορήσει μάλιστα μου απέδωσε οποιαδήποτε μορφή αποχής σε ψυχολογικά αίτια.

Ένιωθα σαν να μου κατέβασαν μία κουρτίνα μπροστά από τα μάτια μου και ξαφνικά να φάνηκαν όλα ξεκάθαρα μπροστά μου. Είδα την πραγματικότητα. Εγώ μία παραμελημένη, ανέραστη σύζυγος στο ρόλο της «μαμάς» και ο άντρας μου ένας γοητευτικός άντρας που για κανέναν λόγο δεν έμοιαζε να στερείται τη σεξουαλική ζωή του 7 ολόκληρα χρόνια… όπως εγώ.

Άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες για πρώτη φορά στο γάμο μου. Παρακολουθούσα κάθε του κίνηση. Τα πάντα μπήκαν στο μικροσκόπιο. Τηλέφωνα, μέιλ, έξοδοι, τα πάντα.

Δεν χρειάστηκε κόπος και χρόνος για να καταλάβω ότι είχε εξωσυζυγική σχέση. Αρκετά χρόνια! Δεν μπορώ να μεταφέρω το πώς αισθάνθηκα.

Αφελής, ευκολόπιστη, ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΗ.

Πώς πίστεψα αυτό το γελοίο υποκείμενο; Πώς μπόρεσα να είμαι τόσο ανόητη ώστε να καταπιώ ότι μου σέρβιρε; Φταίω εγώ ή ο καραγκιόζης που με εκμεταλλεύτηκε;

Αυτός ζούσε τη ζωή του ενώ εγώ ανέβαινα τον Γολγοθά μου. Τι του έφταιξα να μου στερήσει τη χαρά της ζωής στο άνθος της ηλικίας μου; Τώρα αυτό που θέλω είναι να τον εκδικηθώ.

Γι ’αυτό και σας μεταφέρω τις σκέψεις μου, δεν θέλω να τον χωρίσωΘέλω να πάρω το αίμα μου πίσω. Η πρώτη ιδέα ήταν να τον… ευνουχίσω. Δεν επικράτησε μόνο και μόνο γιατί θα πήγαινα φυλακή.

Μετά σκέφτηκα να πάω με τον πρώτο τυχόντα και να το μάθει. Δεν μου φάνηκε άσχημη ιδέα. Έχω όμως «τεχνικό» πρόβλημα… Μετά από τόσα χρόνια αποχής νομίζω ότι ξέχασα να κάνω σεξ. Μην γελάτε. Ο Θανάσης συνεχίζει τις ανομίες του χωρίς να περνάει από το μυαλό του ότι εγώ ξέρω.

Εγώ εν τω μεταξύ προετοιμάζω την εκδίκησή μου.

Τα πιο σημαντικά