7 αξιοπερίεργα γυναικεία χαρακτηριστικά που ελκύουν τους άντρες σύμφωνα με την επιστήμη

28 Νοεμβρίου, 2017 3:12 ΠΜ
More videos

Μερικές φορές, τα ελαττώματά μας ενισχύουν την ελκυστικότητά μας και τα χαρακτηριστικά για τα οποία αισθανόμαστε ανασφάλεια φαίνονται χαριτωμένα και σαγηνευτικά στους άντρες.

Στο Τι λες Τώρα έχουμε βρει αρκετές έρευνες που αποδεικνύουν την παρακάτω πρόταση: το να είναι κάποιος ελκυστικός δεν σημαίνει ότι είναι αψεγάδιαστος.

1.Ιδρώτας

© eastnews.ru   © eastnews.ru

Όταν ιδρώνουμε έξω από το γυμναστήριο, είναι κάπως άβολο και ντροπιαστικό. Οι άνθρωποι μπορούν να διακρίνουν περισσότερα από 1 τρισεκατομμύρια είδη αρωμάτων. Παρόλο που ο ιδρώτας δεν είναι η πιο ευχάριστη μυρωδιά, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τα συναισθήματά μας. Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι το “άρωμα της ευτυχίας” είναι πολύ μεταδοτικό και καθώς το μυρίζουμε μπορεί να αισθανθούμε θετικά συναισθήματα.

2. Μεταδοτικό γέλιο

© face to face/East News

Οι ψυχολόγοι λένε ότι αν συναντήσουμε κάποιον που μας κάνει να γελάμε με την καρδιά μας, η σχέση με αυτόν τον άνθρωποι μπορεί να έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα. Η ζωή θα είναι γεμάτη γέλιο και θετικά συναισθήματα.

3. Γυαλιά

© Balawa Pics/East News

Τώρα, δεν χρειάζεται να φοράτε γυαλιά μυωπίας μόνο για να διαβάζετε. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες που φοράνε γυαλιά μυωπίας ως πιο ελκυστικές.

4. Γραμμές μαυρίσματος

© FaceToFace/eastnews.ru   © Balewa Pics/eastnews.ru

Οι άσπρες περιοχές στο μαυρισμένο δέρμα σας φαίνονται ακόμα πιο γοητευτικές. Τραβούν την προσοχή των αντρών και τους κάνουν να θέλουν αγγίξουν αυτές τις περιοχές.

5. Ατημέλητα μαλλιά

© PacificCoastNews/eastnews.ru   © Jack Shea/eastnews.ru

Τα ατημέλητα μαλλιά, οι φυσικές μπούκλες ή ένας επιμελώς ατημέλητος κότσος είναι τα γυναικεία χτενίσματα που οι άντρες δεν φοβούνται μήπως χαλάσουν, όταν αγκαλιάζουν.

6. Φυσική εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ

© eastnews.ru   © eastnews.ru

Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι το 40% των αντρών θεωρούν τις άβαφες γυναίκες πιο ελκυστικές.

7. Κοιλιά

© pexels.com   © pixabay.com

Λίγη κοιλιά παραπάνω προσθέτει πόντους στην ελκυστικότητά σας. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το πιο σημαντικό είναι να δίνουμε σημασία στις αναλογίες του σώματός μας. Έρευνα έχει δείξει ότι οι άντρες είχαν περισσότερους παλμούς, όταν έβλεπαν γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρας.

Μπόνους

© East News

Μια γυναίκα που δεν φοράει μακιγιάζ, έχει ατημέλητα μαλλιά και κλέβει φαγητό από το πιάτο του φίλου της παραμένει πάντα η πιο ελκυστική γυναίκα στα μάτια του.

Ακολουθήστε μας στο facebook: