7 άντρες βίαζαν παιδιά που έκλεβαν με ένα μικρό βανάκι

24 Μαρτίου, 2018 6:16 ΜΜ
More videos

Μια ομάδα από 7 άντρες καταδικάστηκε για τον βιασμό νεαρών κοpιτσιών.

Οι ηλικίες των αντρών ήταν από 37 έως 47 και χαρακτηρίστηκαν ως “αρπακτικά και κυνικοί” από τον δικαστή της υπόθεσης στο Βασιλικό Δικαστήριο της Οξφόρδης.

Οι κατηγορούμενοι άρπαζαν κοpιτσάκια ηλικίας από 13 έως 15 με ένα βανάκι και τα βίαζαν.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οι άντρες, οι οποίοι αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στην σeξουαλική κακοποίηση, περιελάμβαναν ασέλγεια, βιασμό και παράνομη φυλάκιση σε 5 θύματα από το 1998 έως το 2005.

Τα θύματα που κατέθεσαν υποστήριξαν ότι οι άντρες τους προσέφεραν αλκοόλ και ναρκωτικά για να τις δελεάσουν να συμμετάσχουν σε σeξουαλικά πάρτι.

“Όλα τα κοpίτσια είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό-ήταν ευάλωτες. Με άλλα λόγια, ήταν το ιδανικό θήραμα για τους άντρες που ήθελαν να τις εκμεταλλευτούν για σeξουαλικούς σκοπούς”, ανέφερε ο εισαγγελέας.

Ένα από τα θύματα ανέφερε ότι οι άντρες έκαναν σeξ μαζί της με την σειρά. “Σε έκαναν να πιστεύεις ότι νοιάζονται για σένα, ενώ δεν νοιάζονται. Σε έκαναν να νιώθεις σημαντική γι’ αυτούς, σαν να είσαι φίλη τους, αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ. Απλά ήθελαν να πάρουν αυτό από μένα και το κατάφεραν”, ανέφερε η γυναίκα.

[dailymail]