61χρονη γιαγιά τρελά ερωτευμένη με 34χρονο! – “To σεξ είναι τέλειο!”

22 Ιανουαρίου, 2015 7:46 ΜΜ
More videos

Μια παράξενη ιστορία αγάπης προσέλκυσε τα βλέμματα των Βρετανών τηλεθεατών κατά τη διάρκεια της προβολής ενός ντοκιμαντέρ που παρουσίαζε τη ζωή των ανθρώπων που έχουν ως μόνο έσοδο τις κοινωνικές παροχές.

Σε μία από τις σκηνές του ντοκιμαντέρ εμφανίζεται η 61χρονη Σάντρα Γκάλαχερ μαζί με τον 34χρονο σύντροφό της Ρίτσαρντ Μπρουμ. Η Σάντρα, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη επτά παιδιά από τις προηγούμενες σχέσεις της, δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον Ρίτσαρντ.

Οπως διηγείται η ίδια: «Τον γνώρισα ενώ είχα σχέση με τον θείο του. Πριν τον γνωρίσω δεν ήθελα να κάνω αλλά παιδιά, εξαιτίας των κακών σχέσεων με τους πρώην μου, αλλά με τον Ρίτσαρντ όλα άλλαξαν. Θέλω να κάνω ένα παιδί μαζί του, γιατί πραγματικά αγαπάμε ο ένας τον άλλον».

Μάλιστα, πριν από τρία χρόνια υποβλήθηκε σε μια εγχείριση στα γεννητικά της όργανα που, όπως λέει η ίδια, βελτίωσε την ερωτική τους ζωή. Αν καταφέρει να μείνει έγκυος, η Σάντρα θα γίνει η μεγαλύτερη γυναίκα παγκοσμίως που θα συλλάβει με φυσικό τρόπο.

Το ζευγάρι, όμως, πρέπει να επιλύσει κάποια σημαντικά προβλήματα. Η Σάντρα, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας, είναι άνεργη εδώ και 40 χρόνια, ενώ και ο Ρίτσαρντ έχει χάσει τη δουλειά που είχε ως οδοκαθαριστής. Ζουν με τα κοινωνικά επιδόματα που τους παρέχει το βρετανικό κράτος και πρόσφατα εκδιώχθηκαν από την κοινωνική κατοικία στην οποία ζούσαν, γιατί δεν μπορούσαν να πληρώνουν το ενοίκιο. Οι δυο τους μένουν τώρα σε έναν ξενώνα για αστέγους, μαζί με τη μητέρα του Ρίτσαρντ.

Το γεγονός ότι ο Ρίτσαρντ θέλει να γίνει ηθοποιός, χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα, δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση.  Δεν το βάζει κάτω όμως και δηλώνει ότι θέλει να γίνει ένας μεγάλος αστέρας του κινηματογράφου για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του και τη σύντροφό του. Μέχρι να γίνει αυτό, περνάει την ώρα του παίζοντας παιχνίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δηλώνει: «Δεν θα έλεγα ότι δεν μπορώ να δουλέψω, γιατί μπορώ. Απλώς πιστεύω ότι είμαι λίγο τεμπέλης».

 

Τελικά, σύμφωνα με τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ, ο 34χρονος εγκατέλειψε τα όνειρά του για κινηματογραφική καριέρα και βρήκε δουλειά ως εργάτης σε σιδηροδρομική εταιρεία. Η ξαφνική δημοσιότητα, όμως, είχε και την αρνητική της πλευρά, καθώς το ζευγάρι καταγγέλλει ότι μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ υπάρχουν άνθρωποι που τους βρίζουν και τους περιγελούν.

via