Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΖαραλίκος κατά Χατζηνικολάου: «Τον ευχαριστώ που δεν είπε κουβέντα για τους μπράβους...

Ζαραλίκος κατά Χατζηνικολάου: «Τον ευχαριστώ που δεν είπε κουβέντα για τους μπράβους και το τηλεσούργελο»

Με ένα «δηλητηριώδες» σχόλιό του στα social media ο stand up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος αναφέρθηκε στον δημοσιογράφο και εκδότη της Real Νίκο Χατζηνικολάου, χρεώνοντάς του το γεγονός ότι δεν είπε τίποτα μέσα από τα Μέσα του για το περιστατικό με το «ντου» της Σάσας Σταμάτη στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη», διακόπτοντας την παράστασή του.

Όπως σχολίασε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στo twitter:

«Τώρα που ηρέμησα λίγο να ευχαριστήσω τον @NChatzinikolaou και τον @Realfm978 που δεν είπαν κουβέντα για τους μπράβους και το τηλεσούργελο που έκαναν ντου στο θέατρο Καρέζη και δεν ανησύχησε η μανούλα μου που ακούει μόνο αυτόν τον σταθμό. Δεν το έμαθε».

Υπενθυμίζεται, πως ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κατήγγειλε πως η Σάσα Σταμάτη με «μπράβους» ανέβηκαν στη σκηνή και διέκοψαν την παράστασή του στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Όπως υποστήριξε ο ίδιος για το απίθανο περιστατικό που εκτυλίχθηκε την προηγούμενη βδομάδα: «Πάνω στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για την αναφορά μου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας, όμως, ψέματα. Με κατηγορούσε ότι είπα λέξεις και φράσεις οι οποίες, όμως, δεν αναφέρονται στην παράσταση».

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, «αυτό που αναφέρεται στην παράσταση είναι πως εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Άγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το ‘’Γκιαούρ- One’’», λέει ο ίδιος.

Τα πιο σημαντικά