60χρονος έφυγε μόνος από τη ζωή και ο σκύλος του καθόταν πάνω στο άψυχο σώμα τρεις ημέρες

19 Οκτωβρίου, 20224:09 ΜΜ
More videos

Μία συγκινητική ιστορία έλαβε χώρα σε ένα χωριό του Πηλίου, θυμίζοντας στους ανθρώπους πόσο ανιδιοτελής, ανυστερόβουλη και ουσιαστική είναι η αγάπη των μικρών τετράποδων ζώων.

«Ο σκύλος πενθούσε τον φίλο του»

Δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο ο θάνατος ενός 60χρονου εργάτη γης από το Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωριό Πλατανιά, σκορπώντας θλίψη στους κατοίκους του χωριού που τόν γνώριζαν 20 χρόνια και του πρόσφεραν δουλειά σε αγροτικές εργασίες. Ο λόγος για τον Ευτύχα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, μέχρι που ένας κάτοικος της περιοχής τον αναζήτησε για δουλειά. Τότε, πήγε στο χωριό, χτύπησε την πόρτα αλλά δεν του άνοιξε κανείς, ούτε γαύγισε το σκυλί του. Επειδή ανησύχησε κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, βρήκαν τον Ευτύχα πεσμένο στο πάτωμα και το κυνηγόσκυλό του πάνω στο άψυχο σώμα, βουβό και ακίνητο.

Ο Σταμάτης Παπαδήμος σύμφωνα με το gegonota.news που κατάγεται από τον Πλατανιά, ανέφερε πως ο Ευτύχας ήταν ένας καλόκαρδος και φιλήσυχος άνθρωπος, με καταγωγή από το Πακιστάν, που “προσγειώθηκε” στο χωριό πολλά χρόνια πριν.

“Όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούσε πότε με ένα κινητό στο χέρι για να επικοινωνεί ποιος ξέρει με ποιους στην πατρίδα του, πότε με το σκυλί του και κάμποσα βράδια αρκετά μεθυσμένος, χωρίς όμως ποτέ να γίνει “βάρος”. Έκανε κάποια μεροκάματα δεξιά κι αριστερά και γενικά ο Ευτύχας είχε βρει την περπατησιά του όλα αυτά τα χρόνια στο χωριό κι έδειχνε να του αρέσει η ζωή αυτή.

Φθάνοντας χθες το απόγευμα στον Πλατανιά έμαθα ότι ο Ευτύχας μας “άφησε”. Ήταν 3 ημέρες άφαντος, μου είπαν, αλλά που να πάει το μυαλό των ανθρώπων ότι είχε πάθει κακό… Σαν να έφυγε ένα κομμάτι της καθημερινότητας του χωριού. Η αιτία θανάτου θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση γιατί ο Ευτύχας “ταξίδεψε” για τη Λάρισα μέσα σε ένα μπλε σάκο…

Θα φροντίσουμε το σκυλάκι του, τον μοναδικό μάλλον πραγματικό φίλο που αφήνει πίσω του… Ήταν τις τρεις αυτές ημέρες δίπλα σου – άγαλμα ακούνητο χωρίς φαγητό, χωρίς νερό και κυρίως χωρίς γαβγίσματα… Πενθούσε τον πεσμένο στο πάτωμα του δωματίου που έμενε φίλο του”.

Την κηδεία του, όπως έγινε γνωστό, θα αναλάβει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News