60 συμβόλαια θανάτου τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα – «Το τεράστιο λάθος των εκτελεστών του Γ. Καραϊβάζ»

12 Απριλίου, 2021 4:03 ΜΜ
More videos

Εξήντα συμβόλαια θανάτου έχουν εκτελεστεί στην Ελλάδα τα τελευταία 15-20 χρόνια. Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος , μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” με αφορμή τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Στην ίδια εκπομπή μίλησαν γνωστοί δημοσιογράφοι του αστυνομικού ρεπορτάζ οι οποίοι μίλησαν για τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και για τον αγαπημένο τους συνάδελφο ο οποίο “έφυγε” τόσο νωρίς. Για πλήγμα στην ελευθερία του τύπου έκανε λόγο ο “Πρύτανης του αστυνομικού ρεπορτάζ” Πάνος Σόμπολος .

“Τεράστιο λάθος”

Για τεράστιο λάθος από την πλευρά του ηθικού αυτουργού μίλησε ο Βάϊος Σύρρος ,προϊστάμενος του αστυνομικού ρεπορτάζ στο STAR. “Ο υπερόπτης άνθρωπος που σκότωσε τον Γιώργο Καραϊβάζ τον αντιμετώπισε σα να είναι ο τελευταίος άνθρωπος της νύχτας. Δεν είμαστε Κολομβία και η υπόθεση ,όπως είπε και ο Πρωθυπουργός πρέπει πάση θυσία να εξιχνιαστεί”,τ όνισε. Ο ίδιος είπε ότι το σενάριο του εκτελεστή από το εσωτερικό φθίνει ,λόγω του lockdown.

Για συμβόλαιο θανάτου έκανε λόγο ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Στην εκπομπή μίλησαν ακόμα η δημοσιογράφος του “Πρώτου Θέματος” Άρια Καλύβα και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης. Ο τελευταίος είπε ότι όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά , ακόμα κι αυτό της τρομοκρατικής ενέργειας.