6 τύποι τοξικών ανθρώπων που δεν πρέπει να βγείτε μαζί τους

August 31, 2017 8:15 PM
More videos

Οι ευτυχισμένες σχέσεις δημιουργούνται από εκατοντάδες μικρά πράγματα. Ένα από αυτά, είναι και η πίστη. Όλοι μάλλον θα συμφωνήσουν ότι είναι σημαντικό να εμπιστεύεται κανείς τον σύντροφό του. Ωστόσο, μερικοί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να απατήσουν τους συντρόφους τους. Γι΄αυτούς, είναι απλά θέμα χρόνου.

Στη λίστα που ακολουθεί, θα δείτε μερικούς τύπους ανθρώπων που δε θα έπρεπε να κάνετε σοβαρές σχέσεις μαζί τους. Απλά θα χάσετε τον χρόνο σας.

#6 Ναρκισσιστές

Ένας ναρκισσιστής δεν αρκείται στην αγάπη ενός μόνο ανθρώπου. Αυτού του είδους οι άνθρωποι, θέλουν τον θαυμασμό όλων. Αυτός είναι ο τρόπος που επιβεβαιώνουν τον εαυτό τους. Οι ναρκισσιστές ψάχνουν συνεχώς τον τέλειο σύντροφο. Πιστεύουν ειλικρινά ότι η τωρινή τους σχέση δεν είναι αρκετά τέλεια για να συνεχιστεί. Και ρίχνουν το φταίξιμο σε όλους, εκτός από τους ίδιους.

#5 Υπερβολικά ρομαντικοί

Η διαδικασία της αποπλάνησης και της δημιουργίας μιας νέας σχέσης, είναι πολύ σημαντική για ένα ρομαντικό άτομο. Αυτού του είδους οι άνθρωποι λατρεύουν τις νέες εντυπώσεις και δεν μπορούν τη ρουτίνα – απλά βαριούνται. Για να την αποφύγουν, βρίσκουν νέους τρόπους ψυχαγωγίας, για να νιώσουν ευτυχισμένοι. Μισούν τα όρια και τους περιορισμούς και βάζουν την ελευθερία πάνω απ’ όλα.

#4 Άνθρωποι χωρίς αυτοπεποίθηση

Όλοι μας έχουμε έλλειψη αυτοπεποίθησης στον έναν τομέα ή τον άλλον. Ωστόσο, αν κάποιος δεν ξέρει πώς να ζήσει τη δική του ζωή και χρειάζεται συνεχώς την έγκριση των άλλων, σας δείχνει ένα πολύ επικίνδυνο σημάδι. Αυτοί οι άνθρωποι, όταν βλέπουν τον παραμικρό υπαινιγμό απομόνωσης, ξεκινούν αμέσως να αναζητούν μια νέα σχέση, όπου τα πάντα θα είναι διαφορετικά. Όλα αυτά εξυπηρετούν την αυτοπεποίθησή τους.

#3 Υπερβολικά εγωιστές

Οι εγωιστές σκέφτονται τόσο πολύ τον εαυτό τους, που δεν μπορούν να δεχτούν το γεγονός ότι τα κοντινά και αγαπημένα τους πρόσωπα υποφέρουν επίσης. Ωστόσο, αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να είναι οι ίδιοι ο λόγος που υποφέρουν. Οι εγωιστές πιστεύουν ότι οι ηθικοί κανόνες απλά δεν τους πάνε. Πάντα συγχωρούν τον εαυτό τους για πράγματα που δεν αντέχουν στους άλλους.

#2 Αυτοί που υποφέρουν

Αυτοί που υποφέρουν με το παραμικρό, παίζουν πάντα τους μάρτυρες. Κάθε μικρό πράγμα μπορεί να τους στεναχωρήσει. Ψάχνουν πάντα κάποιον να τους παρηγορήσει. Όταν οι σύντροφοί τους δεν τους δίνουν αυτό που θέλουν, ξεκινούν την αναζήτηση κάποιου νέου.

#1 Επικριτές

Αυτός είναι ένας ακόμη τύπος ανθρώπου που δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση. Όσοι λατρεύουν να ασκούν κακή κριτική στους άλλους για το παραμικρό και δίνουν συμβουλές (συνήθως αυθαίρετα), συνήθως το κάνουν για την αυτοεπιβεβαίωσή τους. Περιττό να πούμε ότι δεν φοβούνται να πληγώσουν οποιονδήποτε βρεθεί κοντά τους και δεν είναι ικανοί να χτίσουν υγιείς σχέσεις.

Ακολουθήστε μας στο facebook: