6 σημάδια ότι βρήκατε την αδερφή ψυχή σας – Το τελευταίο θα σας εκπλήξει

Ιούλιος 14, 2017 6:58 ΠΜ
More videos

Είναι αρκετά εύκολο να βρούμε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας με τους περισσότερους ανθρώπους. Αλλά, το να βρούμε τον άνθρωπο που ταιριάζουμε και συνεννοούμαστε απόλυτα είναι αρκετά δύσκολο και σπάνιο. Μια τέτοια σύμπτωση είναι με άλλα λόγια η αδερφή ψυχή μας και μπορεί να συμβεί πολύ λίγες φορές στην ζωή, αν όχι ποτέ.

Δείτε παρακάτω έναν μονόλογο για τις αδερφές ψυχές που θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε την αδερφή ψυχή σας.

Η αδερφή ψυχή δεν είναι το ίδιο με την αληθινή αγάπη

Η αδερφή ψυχή σας μπορεί να είναι ένας φίλος, ένας συγγενής ή ένας εραστής. Μερικές φορές, απλά το να τους ακούτε, να μιλάτε μαζί τους ή να γελάτε μαζί μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε πόσο συνδεδεμένοι είστε πνευματικά.

Είναι σαν να τον γνωρίζετε για χρόνια

Ίσως η κυριότερη ένδειξη, ότι έχετε βρει την αδερφή ψυχή σας είναι η αίσθηση, ότι γνωρίζετε έναν άνθρωπο για χρόνια. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που έχει τα διπλά σας χρόνια ή έχει διαφορετική εθνικότητα, αλλά την ίδια στιγμή αισθάνεστε, ότι σας καταλαβαίνει απόλυτα.

© Ivan Troyanovsky

Έχετε τις ίδιες αξίες

Έχετε διαφορετικά γούστα στο ντύσιμο, την μουσική και το φαγητό, αλλά έχετε ίδιες ηθικές αξίες, προτεραιότητες και συναισθηματικές εκφράσεις στην ζωή σας. Έχετε ένα κοινό σύστημα αξιών και ίδιες απόψεις για τον κόσμο και την ζωή.

“Ο νόμος του καθρέπτη”

Η αδερφή ψυχή μας λειτουργεί ως μια αντανάκλαση του εαυτού μας ή του εσωτερικού εαυτού μας. Τους καταλαβαίνετε, γιατί είναι σαν να κοιτάτε σε έναν καθρέπτη. Το φαινόμενο είναι γνωστός ως “ο νόμος του καθρέπτη.”

© Ivan Troyanovsky

Μαζί είστε δημιουργικοί

Η πνευματική σας σύνδεση και οι παρόμοιες απόψεις που έχετε για την ζωή ενέχουν την πιθανότητα να φτιάξετε μαζί κάτι πολύ δημιουργικό- από μια μεθυσμένη περιπέτεια μέχρι ένα πλάνο κυριαρχίας του κόσμου.

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ο ένας τον άλλον

Αν προσπαθήσετε να τους αλλάξετε ή εκείνοι προσπαθούν να αλλάξουν εσάς, τότε δεν έχετε τις ίδιες αξίες, απόψεις και σχέδια...οπότε δεν είναι η αντανάκλασή σας.

© Ivan Troyanovsky
Ακολουθήστε μας στο facebook: