6 μυστικά για να δείχνετε τέλειες με το τζιν, αν έχετε καμπύλες.

27 Νοεμβρίου, 20164:06 ΠΜ
More videos

Πάντα βλέπουμε τα αδύνατα μοντέλα να παρουσιάζουν σε περιοδικά και πασαρέλες τις καινούργιες τάσεις της μόδας με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση, ότι μπορείς να δείχνεις ωραίος και κομψός μόνο αν το σώμα σου έχει τις “τέλειες αναλογίες.”

Ωστόσο, αυτή η πεποίθηση είναι πέρα για πέρα λανθασμένη. Δείτε παρακάτω 6 τρόπους για να δείχνετε υπέροχες μέσα στο τζιν σας και να αναδείξετε τις καμπύλες σας.

1.Ψάξτε για το σωστό μέγεθος.

Το να φοράτε ρούχα σε λάθος μέγεθος είναι ό,τι χειρότερο μπορείτε να κάνετε στην εμφάνισή σας. Μην αγοράζετε τζιν σε μικρότερο μέγεθος, προσπαθώντας να χωρέσετε μέσα σε αυτά. Κανείς δεν πρόκειται να κοιτάξει τι μέγεθος τζιν φοράτε. Ειδικά, τα πολύ στενά τζιν θα φαίνονται άσχημα, αν είναι σε μικρότερο μέγεθος.

2.Προτιμήστε τα τζιν με μεσαία ή ψηλή μέση.


Ευτυχώς, για όλους μας τα χαμηλοκάβαλα τζιν δεν είναι πιο στην μόδα. Τα ψηλόμεσα τζιν είναι η τελευταία λέξη της  μόδας και αγκαλιάζουν υπέροχα το σώμα, κρύβοντας ταυτόχρονα πιθανές ατέλειες στην μέση.

3.Το χρώμα είναι σημαντικό.


Το κλασικό μπλε σκούρο τζιν χωρίς ξεβάμματα κάνει την σιλουέτα να φαίνεται πιο λεπτή. Επίσης, τα συγκεκριμένα τζιν είναι τόσο ουδέτερα που συνδυάζονται με όλα και είναι κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις.

4.Να είστε δημιουργικοί με τα επίπεδα και τις υφές.

Επιλέξτε πουκάμισα, πουλόβερ, σακάκια και μπουφάν που πέφτουν ακριβώς στην μέση των γοφών σας. Αυτό θα ισορροπήσει την σιλουέτα σας.

Μην διστάσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικά αξεσουάρ και υφές.

Οι ζακέτες, οι κάπες και τα κιμονό είναι πολύ κομψά και μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνισή σας.

5.Τονίστε την μέση σας.

Δεν είναι τυχαίο που ο σωματότυπος “κλεψύδρα” θεωρείται ο θηλυκός και ελκυστικός σωματότυπος. Για να δημιουργήσετε τις σωστές αναλογίες, προσπαθήστε να τονίσετε την μέση σας. Σε όσους αρέσει το κλασικό στυλ μια ζώνη στην μέση είναι η ιδανική επιλογή. Αν πάλι είστε περισσότερο αθλητικός τύπος, μια μπλούζα δεμένη στην μέση είναι η ιδανική επιλογή.

6.Επιλέξτε τα κατάλληλα παπούτσια.

Οι πλατφόρμες, οι αντρικές μπότες και οι ψηλές μπότες δημιουργούν ένα “βαρύ στυλ.” Προτιμήστε ένα κομψό παπούτσι σε ουδέτερο χρώμα ή ένα παπούτσι στο ίδιο χρώμα με τον τζιν σας. Αποφύγετε τα χοντροκομμένα παπούτσια.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News