6 κόλπα που κάνουν οι κλέφτες αυτοκινήτων και αρπάζουν τα αυτοκίνητα με ευκολία

Νοέμβριος 22, 2017 1:12 ΠΜ
More videos

Τα αυτοκίνητα είναι αρκετά ακριβά και πολλοί άνθρωποι χρειάζεται να δουλεύουν για χρόνια για να μπορέσουν να αγοράσουν ένα. Ωστόσο, ένας κλέφτης χρειάζεται λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα για να κλέψει ένα αυτοκίνητο.

Δείτε παρακάτω 6 κόλπα που χρησιμοποιούν οι κλέφτες αυτοκινήτων και πως να προστατευτείτε από αυτά.

6. Οθόνη μωρού

© Amazon

Συνήθως, οι κλέφτες επιλέγουν τα βράδια για να κλέψουν αυτοκίνητα, γιατί κυκλοφορούν λιγότεροι άνθρωποι και υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης.

Ακόμα και αν δεν έχετε παιδί, αγοράστε μια οθόνη για μωρά. Μπορείτε να το βάλετε το αυτοκίνητό σας για να έχετε ζωντανή εικόνα του τι συμβαίνει στο αυτοκίνητό σας. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν σας κλέψουν το αυτοκίνητο η οθόνη θα καταγράψει το πρόσωπο του κλέφτη και η αστυνομία θα μπορέσει να τον βρει ευκολότερα.

5. Διακόπτης Kill

© VeeKaChu/8thcivic.com

Oι έμπειροι κλέφτες χρειάζονται μερικά δευτερόλεπτα για να εκκινήσουν ένα αυτοκίνητο, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξεκινήσει ένα αυτοκίνητο χωρίς ενέργεια.

Ο διακόπτης Kill είναι μια συσκευή που εμποδίζει την ενέργεια στην μηχανή, καθιστώντας αδύνατη την εκκίνηση του αυτοκινήτου. Συνήθως, υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι διακόπτες κρυμμένοι σε ένα αυτοκίνητο και οι κλέφτες χρειάζονται αρκετή ώρα για να τους βρουν. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η εγκατάστασή τους είναι δύσκολη και πρέπει να το κάνει ένας ειδικός.

4. Αφαιρούμενο τιμόνι

© HyperX/corvetteforum.com

Συνήθως, οι κλέφτες είναι πολύ καλοί οδηγοί, αλλά ακόμα και αυτοί δεν μπορούν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο χωρίς τιμόνι.

Γι’ αυτό σας συνιστούμε να πάρετε ένα αφαιρούμενο τιμόνι. Ναι, μπορεί να είναι περίεργο να πάτε στο ραντεβού σας με ένα τιμόνι στο χέρι, αλλά κάντε το για το πολύτιμο αυτοκίνητό σας.

3. Κλείδωμα ελαστικών

© Eric E. Castro/Flickr

Kανένας κλέφτης δεν θα επιλέξει ένα αυτοκίνητο που έχει κλειδωμένα ελαστικά. Η αστυνομία κλειδώνει τα ελαστικά των αυτοκινήτων που είναι παράνομα παρκαρισμένα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται αρκετή ώρα για την τοποθέτηση των κλειδαριών στα ελαστικά.

2. Ανιχνευτής GPS

© Vandogtraveller

Οι κλέφτες προσπαθούν να φεύγουν από μια σκηνή εγκλήματος όσο πιο γρήγορα γίνεται και συνήθως προσπαθούν να μείνουν εκτός ραντάρ για λίγο. Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να βοηθήσετε την αστυνομία: βάλτε ένα GPS κάπου μέσα στο αυτοκίνητο. Οι κλέφτες δεν έχουν τόσο χρόνο για να κάτσουν να ψάξουν, αν υπάρχει GPS στο αυτοκίνητο. Αυτές οι συσκευές μπορούν να εκπέμψουν σήμα ακόμα και από περιοχές που δεν έχουν καλό σήμα, οπότε οι πιθανότητες να ξαναβρείτε το αυτοκίνητό σας είναι αρκετά μεγάλες.

1.Το κόλπο με το σκοινί

Κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτό το κόλπο για να ανοίξουν την πόρτα του αυτοκινήτου τους, όταν έχουν ξεχάσει το κλειδί μέσα…ή όταν θέλουν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κομμάτι σκοινί και μερικά λεπτά. Αν έχετε καινούργιο αυτοκίνητο (χωρίς κλειδαριά στην πόρτα), τότε υπάρχει μια λιγότερη πρακτική που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι κλέφτες για να κλέψουν ένα αυτοκίνητο.

Μπόνους

Ένα δημοφιλές κόλπο στο διαδίκτυο υποστηρίζει ότι μπορείτε να ανοίξετε ένα αυτοκίνητο με μια βεντούζα. Ωστόσο, πρόκειται για μύθο: η δύναμη της βεντούζας δεν είναι τόσο μεγάλη για να ανοίξει ή να σπάσει την πόρτα ενός αυτοκινήτου. Μόνο αν χρησιμοποιήσετε 10 βεντούζες ταυτόχρονα μπορεί να μπορέσετε να ανοίξετε μια κλειδωμένη πόρτα αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε μας στο facebook: