6 ιστορίες τυχερών ανθρώπων με παράξενο θάνατο.

20 Ιανουαρίου, 2016 10:04 ΜΜ
More videos

Μπορεί να στάθηκαν πολύ τυχεροί κατά την πορεία της ζωής τους όμως αυτή έληξε με άδοξο τρόπο. Πρόκειται για τις ιστορίες έξι ανθρώπων που κέρδισαν στη λοταρία πολύ μεγάλα ποσά αλλά έχασαν τη ζωή τους όχι σε βαθιά γεράματα αλλά από παράξενους τρόπους και ίσως κάποιες φορές επειδή δεν διαχειρίστηκαν καλά τη νίκη τους.

Διαβάστε τις ιστορίες τους…

  • 1. Ο νικητής που σκοτώθηκε από μια γυναίκα η οποία προσφέρθηκε να γράψει την ιστορία της ζωής του

istories-tyxerwn-anthrwpwn-me-parakseno-thanato-02

Ο Abraham Shakespeare κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 30 εκατομμυρίων δολαρίων στη Φλόριντα το 2006 αλλά δεν είχε πολύ χρόνο για να το ξοδέψει. Ο άνδρας που ήταν εργαζόμενος αποχέτευσης από το Lakeland σπατάλησε πολύ μεγάλο μέρος μέχρι το 2008. Στη συνέχεια γνώρισε τη Dee Dee Moore η οποία προσφέρθηκε να γράψει την ιστορία της ζωής του. Αντ’ αυτού, άρπαξε το σπίτι του και τα απομεινάρια της περιουσίας του το 2009. Τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου ο άνδρας πυροβολήθηκε με όπλο στο στήθος και βρέθηκε αρκετά αργότερα κάτω από μια πλάκα μιας αυλής. Ποιος τον σκότωσε; Η Dee Dee Moore που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

  • 2. Ο νικητής που δολοφονήθηκε από την κουνιάδα του

istories-tyxerwn-anthrwpwn-me-parakseno-thanato-03

Ο Jeffrey Dampier μεγάλωσε φτωχός χωρίς τις πολυτέλειες της ζωής. Ωστόσο, η τύχη του άλλαξε το 1996, όταν κέρδισε 20 εκατομμύρια δολάρια στη λοτταρία του Ιλλινόις. Ο Jeffrey και η σύζυγός προχώρησαν με μέρος των χρημάτων στη σύσταση μιας εταιρείας στη Φλόριντα. Ο ίδιος είχε δείξει πρωτοφανή γενναιοδωρία σε οικογένεια και φίλους καθώς γνώριζε πως είναι να είναι κάποιος φτωχός.

Μάλιστα χάρισε στην Victoria Jackson, αδερφή της γυναίκας του, με την οποία είχε παράλληλη σχέση, και στον φίλο της ένα διαμέρισμα. Φαίνεται όμως ότι στο ζευγάρι δεν αρκούσε το διαμέρισμα και στη συνέχεια σχεδίαζαν να ληστέψουν τον Dampier. Αφού τον έδεσαν χειροπόδορα ο σύντροφος της Victoria της είπε «Ή θα τον σκοτώσεις ή θα σε σκοτώσω». Εκείνη προτίμησε να ζήσει και σκότωσε τον τυχερό-άτυχο Jeffrey.

  • 3. Η νικήτρια που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

istories-tyxerwn-anthrwpwn-me-parakseno-thanato-04

Μπορεί να κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια στη λοταρία αλλά η 25χρονη Amanda Clayton είχε μια παράξενη συμπεριφορά μέχρι το θάνατό της. Οι γείτονές της την κατηγορούσαν ότι χρησιμοποιούσε τα πλούτη της προσπαθώντας να τους σκοτώσει. Η ίδια βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ναρκωτικών με τον μικρό της γιο να παίζει δίπλα της.

  • 4. Η γυναίκα που κέρδισε το λαχείο και χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο όταν το γιόρταζε

istories-tyxerwn-anthrwpwn-me-parakseno-thanato-05

Το 2010, η 47χρονη Deborah McDonald από το Οχάιο κέρδισε 5.520 δολάρια και είχε μόλις ξοδέψει ένα μέρος των χρημάτων για βέρες για την ίδια και το σύντροφό της. Στη συνέχεια πήγε σε ένα τοπικό μπαρ για να γιορτάσει. Στο δρόμο για το σπίτι όμως χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο και πέθανε. Η McDonald είχε κερδίσει τα χρήματα σε τηλεοπτικό παιχνίδι και η εκπομπή προβλήθηκε μετά το θάνατό της.

  • 5. Ο νικητής που δηλητηριάστηκε ακριβώς μόλις ήταν έτοιμος να εισπράξει τα κέρδη του

istories-tyxerwn-anthrwpwn-me-parakseno-thanato-06

Τον Ιούνιο του 2012 ο αιφνίδιος θάνατος του κάτοικου του Σικάγο Urooj Khan ακριβώς μόλις ήταν έτοιμος να συλλέξει περίπου 425.000 δολάρια από το λαχείο προκάλεσε ερωτήματα. Μισό χρόνο αργότερα, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Khan πέθανε λίγο μετά τη λήψη μια θανατηφόρας δόσης κυανίου. Η αστυνομία του Σικάγο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία χωρίς να υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις.

  • 6. Ο νικητής που ξόδεψε όλα τα λεφτά από το λόττο και πέθανε στην ψάθα

istories-tyxerwn-anthrwpwn-me-parakseno-thanato-07

Ο David Lee Edwards κέρδισε 27 εκατομμύρια δολάρια ενώ ζούσε άνεργος στη Νότια Φλόριντα. Μόλις εισέπραξε την επιταγή άρχισε να ξοδεύει αλόγιστα τα χρήματα. Αγόρασε πανάκριβα σπίτια και αυτοκίνητα και χιλιάδες δολάρια για κοσμήματα. Ξόδεψε μόλις 3 εκατομμύρια δολάρια τους τρεις πρώτους μήνες. Όταν έχασε τελικά όλα του τα χρήματα έγινε τοξικομανής και από τα πολυτελή σπίτια κατέληξε σε ένα ερείπιο. Ο Edwards πέθανε χρεοκοπημένος και μόνος σε ένα άσυλο στις 30 Νοεμβρίου του 2014, δώδεκα χρόνια μετά τη νίκη του.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: