57χρονος από τον Βόλο καλείται να ξαναπάει φαντάρος

26 Απριλίου, 2018 5:44 ΜΜ
More videos

Ούτε που φανταζόταν ένας 57χρονος από τον Βόλο ότι σε αυτή την ηλικία θα έπρεπε να…υπηρετήσει την υπόλοιπη στρατιωτική θητεία που άφησε στη μέση, όταν αναχώρησε για το εξωτερικό ενώ ακόμη υπηρετούσε στον Στρατό Ξηράς!

Όταν ο 57χρονος πήγε να εκδώσει νέα ταυτότητα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν βούλευμα του Διαρκούς Στρατοδικείου Καβάλας και ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια του Α’ Τμήματος του Διαρκούς Στρατοδικείου Καβάλας για λιποταξία στο εσωτερικό εν καιρώ γενικής επιστράτευσης και κατακράτηση στρατιωτικών πραγμάτων! Έτσι, συνελήφθη και αναμένεται να προσαχθεί στα αρμόδια στρατιωτικά όργανα.

*** Στη Γαστούνη, συνελήφθη ένας επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός που ήταν φυγόποινος. Όταν ο 38χρονος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας για διακεκριμένη ληστεία και παράβαση του νόμου για τα όπλα κι έτσι θα μεταχθεί στη μεσσηνιακή πόλη για να απολογηθεί.

*** Στη Λάρισα, συνελήφθη ένας 54χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για υπεξαίρεση και απάτη και, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, οδηγήθηκε στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών που του είχε επιβληθεί.

Πηγή: protothema