Ξεκίνησαν οι μάχες! Οι Ουκρανοί βομβαρδίζουν το Ντονέτσκ και οι ρωσόφωνοι «απαντάνε»

3 Απριλίου, 2021 2:29 ΠΜ
More videos

Αφού πήρε τη στήριξη του Μπάιντεν η Ουκρανία ξεκίνησε τον πόλεμο με τους ρωσόφωνους στην αυτόνομη περιοχή του Ντονέτσκ. Ο ουκρανικός στρατός βομβαρδίζει με ρουκέτες Oktabyrsk και Horlivka στην αυτόνομη περιοχή και οι ρωσόφωνοι βομβάρδισαν τις ουκρανικές πόλεις Gnutove, Pyshevik και Krasnogirk.

Πήραν φωτιά οι κάνες των τεθωρακισμένων από την επιχείρηση των Ουκρανών, ενώ σκληρή μάχη σώμα με σώμα δόθηκε στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ! Στο αεροδρόμιο επιτέθηκε ουκρανικός λόχος ειδικών δυνάμεων και άρματα μάχης, τους οποίους αναχαίτισαν οι δυνάμεις των ρωσόφωνων.

Εκεί επιτέθηκε ένα λόχος ειδικών δυνάμεων των Ουκρανών και μια ίλη αρμάτων μάχης οι οποίοι αναχαιτίστηκαν την τελευταία στιγμή από την εσπευσμένη άφιξη ενός Τάγματος ρωσόφωνων. Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί υπάρχουν και από τις δυο αντιμαχόμενες δυνάμεις, ενώ ο Ρώσος Α/ΓΕΕΘΑ εξέδωσε εντολή αυξημένης επιφυλακής ακόμη και στον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Ήδη τις προηγούμενες μέρες είχαν μεταφέρει δυνάμεις στην Κριμαία και στο Ροστόβ, ενώ αναπτύσσονται δυνάμεις Ρώσων πεζοναυτών απέναντι από την Μαριούπολη.

Ακολουθήστε μας στο facebook: