53χρονη κέρδισε 759 εκατ. δολάρια στο τζάκποτ και παραιτήθηκε από τη δουλειά της

Αύγουστος 25, 2017 5:56 ΠΜ
More videos

Η Mavis Wanczyk όταν έμαθε ότι κέρδισε το τζακ ποτ πήρε απλά τηλέφωνο στη δουλειά και τους ενημέρωσε ότι δεν θα ξαναγυρίσει!

Το ποσό-ρεκόρ των 758,7 εκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε μία υπερτυχερή στο τζακ-ποτ του λότο στις ΗΠΑ, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τυχερός λαχνός των 2 δολαρίων είχε αγοραστεί στη Μασαχουσέτη, από μία 53χρονη εργαζόμενη σε νοσοκομείο.

Η Mavis Wanczyk είχε παίξει τους αριθμούς 6, 7, 16, 23, 26 και 4 και όταν έμαθε ότι κέρδισε το τζακ ποτ πήρε απλά τηλέφωνο στη δουλειά και τους ενημέρωσε ότι δεν θα ξαναγυρίσει!

Άλλα σαράντα δελτία έκαναν τους κατόχους τους πλουσιότερους κατά τουλάχιστον ένα εκατομμύριο, όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία του τυχερού παιχνιδιού, η Powerball USA.

Με βάση τον κανονισμό, οι νικητές μπορούν να επιλέξουν αν θα λάβουν σταδιακά το σύνολο του ποσού, σε δόσεις διάρκειας 30 ετών ή αν θα λάβουν ένα μικρότερο ποσό – στη συγκεκριμένη περίπτωση αντιστοιχεί σε 480,5 εκατομμύρια δολάρια. Συνήθως οι νικητές των τζακ-ποτ προτιμούν τη δεύτερη επιλογή.

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε τζακ-ποτ στις ΗΠΑ έφτασε το 1,58 δισεκατομμύριο, τον Ιανουάριο του 2016. Τότε όμως το είχαν μοιραστεί τρεις τυχεροί και ο καθένας τους έλαβε 528,8 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αυτή ήταν και η επιλογή της και τελικά θα πάρει 336 εκατ. δολάρια.

Οι φόροι των 120 εκατ. θα μοιραστούν σε 100 εκατ. στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και 20 στην πολιτεία της Μασαχουσέτης.

Η Μέιβις Βάντζικ δήλωσε ότι δουλεύει 32 χρόνια στο νοσοκομείο Mercy Medical Center και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί.

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε τζακ-ποτ στις ΗΠΑ έφτασε τα 1,58 δισ. δολάρια, τον Ιανουάριο του 2016. Τότε όμως το είχαν μοιραστεί τρεις τυχεροί και ο καθένας τους έλαβε 528,8 εκατομμύρια δολάρια.

[dailymail] [news]

Ακολουθήστε μας στο facebook: