5 βασικές τεχνικές μακιγιάζ που κάθε γυναίκα οφείλει να γνωρίζει

Φεβ 14, 2017 4:46 ΜΜ
More videos

Σήμερα υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές στο μακιγιάζ των ματιών που είναι δύσκολο να μην χαθούμε μέσα σε αυτές και να ξέρουμε ποια να επιλέξουμε.

Δείτε παρακάτω 5 βασικές τεχνικές μακιγιάζ από επαγγελματίες μακιγιέρ που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά ανάλογα με το στυλ σας.

Κάθετο μακιγιάζ ματιών

Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για μικρά ή μεσαία μάτια, επειδή τα κάνει τα φαίνονται μεγαλύτερα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνική και για βραδινές και για καθημερινές εμφανίσεις. Απλά, πρέπει να επιλέξετε με προσοχή το χρώμα του μακιγιάζ σας. Για καθημερινές εμφανίσεις είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις ενός χρώματος, ενώ για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις μπορείτε να πειραματιστείτε με αντίθετες αποχρώσεις. Απλά, να θυμάστε, ότι η πιο σκούρα σκιά μπαίνει πάντα στην εξωτερική γωνία του ματιού.

Οριζόντιο μακιγιάζ ματιών

Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο ή προεξέχοντα μάτια. Η σκιά εφαρμόζεται οριζόντια για να κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο αμυγδαλωτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μολύβι περιγράμματος ή υγρό eyeliner για να σχεδιάσετε το περίγραμμα της γραμμής των βλεφαρίδων.

Κλασική τεχνική μακιγιάζ ματιών

Θα χρειαστεί να εφαρμόσετε και την οριζόντια και την κάθετη τεχνική εδώ. Η τεχνική του κλασικού μακιγιάζ χρησιμοποιεί αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

Τεχνική μακιγιάζ με το μολύβι ματιών

Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να διορθώσετε το σχήμα σχεδόν όλων των ματιών. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά σας δημιουργήστε την γραμμή στο άνω και κάτω βλέφαρο και σβήστε την προσεχτικά. Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να ευθυγραμμίσετε τις γραμμές των ματιών σας. Το βουρτσάκι πρέπει να είναι σκληρό.

Σμόκι μακιγιάζ

Κύριος στόχος αυτού του μακιγιάζ είναι να δημιουργήσει ένα φανταστικό έντονο μακιγιάζ και οι μεταβάσεις των χρωμάτων θα πρέπει να γίνονται ομαλά. Το κλασικό σμόκι μακιγιάζ μπορεί να φορεθεί και πρωί και βράδυ. Ωστόσο, για το πρωί θα πρέπει να επιλέξετε πιο ζεστά και φυσικά χρώματα. Επίσης, αν δημιουργήστε ένα έντονο σμόκι μακιγιάζ θα πρέπει να επιλέξετε ένα ουδέτερο κραγιόν για να μην βγει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: