Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
υγεία5 στάσεις για ξεκούραστο σeξ χωρίς ιδρώτα

5 στάσεις για ξεκούραστο σeξ χωρίς ιδρώτα

Αν θέλετε να απολαύσετε το σeξ χωρίς να καταβάλετε υπερβολική προσπάθεια και χωρίς να ιδρώσετε πολύ, υπάρχουν στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Παρακάτω παρατίθενται πέντε στάσεις που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε την εμπειρία χωρίς κόπο.

1. ΚΟΥΤΆΛΙ (SPOONING)

Η στάση κουτάλι είναι μια από τις πιο χαλαρωτικές και ξεκούραστες στάσεις. Οι δύο σύντροφοι ξαπλώνουν στο πλάι, με τον ένα πίσω από τον άλλο. Αυτή η θέση επιτρέπει στενή επαφή και τρυφερότητα, ενώ παράλληλα αποφεύγεται η καταπόνηση των μυών. Είναι ιδανική για να νιώθετε κοντά ο ένας στον άλλο χωρίς να κουράζεστε.

800x800 spooning 700x700 1

2. ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΉ ΣΤΆΣΗ ΜΕ ΒΟΉΘΕΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΎ

Η κλασική ιεραποστολική στάση μπορεί να γίνει ακόμα πιο ξεκούραστη με τη βοήθεια ενός μαξιλαριού κάτω από τους γοφούς της γυναίκας. Αυτό όχι μόνο βοηθά στη διείσδυση αλλά και μειώνει την ένταση στους μύες. Επιπλέον, επιτρέπει στους συντρόφους να είναι πρόσωπο με πρόσωπο, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την τρυφερότητα.

3. ΚΑΘΙΣΤΟΊ ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΆ

Η στάση αυτή επιτρέπει στους συντρόφους να καθίσουν αντικριστά με τα πόδια τους τυλιγμένα γύρω από τον άλλον. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ξεκούαστο σeξ, καθώς παρέχει υποστήριξη στην πλάτη και επιτρέπει στα χέρια να είναι ελεύθερα για χάδια. Επιπλέον, αυτή η στάση ενισχύει την οπτική επαφή και τη συναισθηματική σύνδεση.

pexels cottonbro 3693995

4. ΠΛΆΓΙΑ ΣΤΆΣΗ

Παρόμοια με τη στάση κουτάλι, η πλάγια στάση επιτρέπει στους συντρόφους να ξαπλώσουν στο πλάι, αντικριστά αυτή τη φορά. Αυτό επιτρέπει εύκολη διείσδυση χωρίς υπερβολική προσπάθεια. Επίσης, η πλάγια στάση είναι εξαιρετική για επιβράδυνση του ρυθμού και απόλαυση της τρυφερότητας.

5. ΓΥΝΑΊΚΑ ΑΠΌ ΠΆΝΩ

Η στάση αυτή επιτρέπει στη γυναίκα να ελέγχει τον ρυθμό και την ένταση της κίνησης, ενώ ο άνδρας μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει. Ειδικά αν η γυναίκα στηριχτεί στα γόνατα και όχι στις πατούσες, η προσπάθεια μειώνεται σημαντικά. Αυτή η στάση είναι εξαιρετική για αργούς, αισθησιακούς ρυθμούς και για την ενίσχυση της οικειότητας.

Οι παραπάνω στάσεις προσφέρουν έναν πιο χαλαρό και ξεκούραστο τρόπο να απολαύσετε τη σeξουαλική σας ζωή, επιτρέποντας σας να εστιάσετε στην τρυφερότητα και τη σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Τα πιο σημαντικά