5 πράγματα που θα καταλάβουν όσοι δεν αντέχουν το πρωινό ξύπνημα

13 Νοεμβρίου, 2015 2:04 ΜΜ
More videos

Τα (βασανιστικά) στάδια που περνάς μέχρι να σηκωθείς από το κρεβάτι

Δεν ξέρω κάποιον άνθρωπο που να έχει καλές σχέσεις με το πρωινό ξύπνημα. Όταν μία τόσο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, ονειρική κατάσταση όπως ο ύπνος (και δη ο βαθύς), διακόπτεται φυσικό είναι να δημιουργηθούν καθόλου ευχάριστα συναισθήματα, κατάρες αλλά και σκέψεις περί άδικης αντιμετώπισης του σύμπαντος προς τα εσένα. Για μερικά λεπτά πιστεύεις ότι σε υποβάλλουν είναι το χειρότερο βασανιστήριο.Μην ανησυχείς. Όλοι τα ίδια περνάμε.

1. Το στάδιο της άρνησης 
Love Rocks morning shakira wake up dreaming
Χτυπάει το ξυπνητήρι. “Ονειρεύομαι, δεν μπορεί” (hint:δεν ονειρεύεσαι).
“ΠΟΤΕ ΞΗΜΕΡΩΣΕ κιόλας;”. Να άλλο ένα ερώτημα που δεν θα πάψει ποτέ να σε βασανίζει.

2. Το στάδιο του θυμού
http://reactiongif.org/wp-content/uploads/GIF/2014/10/Alarm-Clock-Alarm-Morning-Mornings-Wake-up-Time-to-wake-up.gif
Τα μάτια σου είναι ακόμα μισόκλειστα. Ξεφυσάς. Από το βάθος των σκεπασμάτων ακούγονται απανωτά “ΜΜΜΜΜΜ” που θα έκανα τον βρυχηθμό μίας αρκούδας να ακούγεται σαν νιαούρισμα. Μισείς όλο τον κόσμο.

3. Το στάδιο του παζαρέματος
morning tired sleepy wake up alarm
Πατάς το snooze.Αυτή την στιγμή τίποτα δεν έχει τίποτα περισσότερη σημασία στον κόσμο από το να καταφέρεις να κοιμηθείς πέντε λεπτάκια ακόμα. Σκέφτεσαι πόσο χρόνο μπορείς να ξεκλέψεις αν παραλείψεις το μπάνιο και φας κάτι στο χέρι για πρωινό. Υπολογίζεις ότι έχεις 20 λεπτά ακόμα. Ανακουφισμένη ξανακλείνεις τα μάτια σου ενώ παράλληλα ρυθμίζεις το ξυπνητήρι κάπως έτσι:

(Παράλληλα η γάτα κάνει ό,τι μπορεί)
good morning wake up cat4. Το στάδιο της θλίψης
dream sleeping break up dreaming breaking up
ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ να πρέπει να εγκαταλείψεις τόσο βίαια κάτι που σε αγκαλιάζει με τόση αγάπη; Όχι, δεν παίζει κανένα ρόλο αν κοιμήθηκες νωρίς ή αργά το προηγούμενο βράδυ. Νιώθεις το ίδιο κομμάτια για να εγκαταλείψεις την θαλπωρή του κρεβατιού σου.

5. Το στάδιο της  αποδοχής
90s morning wake up adrian grenier drive me crazy

ΕΝΤΑΞΕΙ. Θα σηκωθώ, αλλά μη μου μιλήσει ΚΑΝΕΙΣ. Δοκιμάζεις να ξεσκεπαστείς. Παγωνιά. Ξανασκεπάζεσαι. “Πρέπει”, σκέφτεσαι. Ξαναξεσκεπάζεσαι. Σηκώνεσαι και πατάς τα πόδια σου στο πάτωμα. Με το που σταθεροποιηθείς καταλαβαίνεις ότι τα δύσκολα πέρασαν. Περπατάς μέχρι το μπάνιο, πλένεις το πρόσωπό σου, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Σιγά σιγά νιώθεις ότι η ανάγκη να είσαι στο κρεβάτι μειώνεται. Τα κατάφερες. Αυτό θα πει πρωταθλητισμός.

Internet Cat Video Festival wake up awake cat lil bub

Ακολουθήστε μας στο facebook: