5 μη επιστημονικοί τρόποι για να μείνετε έγκυος σε κορίτσι!

16 Νοεμβρίου, 2014 12:39 ΠΜ
More videos

Αποφασίσατε ότι θέλετε να βάλετε λίγο ροζ χρώμα στην ζωή σας; Ένας τρόπος για να καταφέρετε να μείνετε έγκυος σε κορίτσι είναι να… ελπίζετε! Υπάρχουν, όμως, και μερικοί ακόμα -μη επιστημονικοί μεν, εμπειρικοί δε-τρόποι για να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες και να αποκτήσετε την πολυπόθητη κορούλα σας.

Κάντε σεξ 2-3 ημέρες πριν την ωορρηξία

Τα θηλυκά σπερματοζωάρια είναι μεγαλύτερα από τα αρσενικά σπερματοζωάρια, όμως είναι και πιο αργά στην κινητικότητά τους. Τα θηλυκά, επίσης, ζουν στη μήτρα περισσότερο από τα αρσενικά. Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας σεξ μερικές ημέρες πριν την ωορρηξία, αντί για μετά, δίνετε προβάδισμα στα θηλυκά σπερματοζωάρια. Καθώς το σπέρμα μπορεί να επιβιώσει έως και 5 ημέρες στο περιβάλλον της μήτρας, το μυστικό είναι να υπολογίσετε να κάνετε σεξ όσο πιο νωρίς -πριν την ωορρηξία- γίνεται, όσο βέβαια το σπέρμα είναι ακόμα ζωντανό.

Η λογική πίσω από αυτή τη μέθοδο είναι ότι τα αρσενικά σπερματοζωάρια δεν θα καταφέρουν να φτάσουν στην μήτρα εγκαίρως, ενώ τα θηλυκά θα καταφέρουν. Βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολο να υπολογίσετε τις σωστές ημέρες, ενώ η ωορρηξία μπορεί να γίνει νωρίτερα από ό,τι περιμένετε. Μπορεί, ακόμα, ο κύκλος σας να μην είναι σταθερός και τελικά να καταλήξετε με αγόρι, παρά τους ακριβείς υπολογισμούς σας. Να θυμάστε, επίσης, ότι αφού κάνετε σεξ πριν την ωορρηξία, μετά δεν πρέπει να κάνετε σεξ χωρίς προφύλαξη για τουλάχιστον δύο ημέρες ΜΕΤΑ την ωορρηξία!

Το εργαλείο Υπολογισμού ωορρηξίας μπορεί να σας βοηθήσει.

Παραμείνετε στα… ρηχά!

Τα θηλυκά σπερματοζωάρια αγαπούν το όξινο περιβάλλον, όπως αυτό που επικρατεί στην είσοδο του κόλπου. Έτσι, ο σύντροφός σας θα πρέπει να προσπαθήσει να πετύχει «ρηχή» διείσδυση, έτσι ώστε το σπέρμα του να βρεθεί όσο πιο κοντά στην είσοδο του κόλπου γίνεται. Με τον τρόπο αυτόν θα δυσκολέψετε τα αρσενικά σπερματοζωάρια και θα δώσετε περισσότερες ευκαιρίες στα θηλυκά.

Αποφύγετε τον οργασμό

Δυστυχώς, μάλλον θα χρειαστεί να αποφύγετε να έρθετε σε οργασμό αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος σε κορίτσι. Ο οργασμός της γυναίκας κάνει τον κόλπο της πιο αλκαλικό –το αντίθετο του όξινου που αναφέρθηκε παραπάνω, άρα μη φιλικό στο θηλυκό σπέρμα. Επίσης, προτιμήστε στάσεις όπως το ιεραποστολικό, οι οποίες συνιστώνται για πιο ρηχή διείσδυση.

Αλλάξτε την διατροφή σας

Μπορείτε να αλλάξετε το pH και την οξύτητα του σώματός σας μέσω της διατροφής σας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να δημιουργήσετε πιο όξινο περιβάλλον για τα θηλυκά σπερματοζωάρια. Για να το πετύχετε θα χρειαστεί να καταναλώνετε λιγότερο νάτριο, κάλιο και καφεΐνη, ενώ ταυτόχρονα να αυξήσετε την κατανάλωση ασβεστίου και μαγνησίου. Οι μέλλουσες μαμάδες κοριτσιών, λοιπόν, θα πρέπει να τρώνε περισσότερο κοτόπουλο, γαλοπούλα, ρύζι, βατόμουρα, φασόλια, κεράσια, τυρί, καλαμπόκι και αυγά. Μπορείτε, επίσης, να λαμβάνετε ασβέστιο και μαγνήσιο από συμπληρώματα διατροφής.

Τι έλεγαν οι «παλιές»

Υπάρχουν διάφοροι ακόμα πιο… κομπογιαννίτικοι τρόποι για να μπορέσετε να επηρεάσετε το φύλο του παιδιού και να κάνετε κορίτσι, οι οποίοι φυσικά δεν έχουν απολύτως καμία επιστημονική βάση, ωστόσο δεν χάνετε κάτι να τους δοκιμάσετε. Οι «παλιές», λοιπόν, έλεγαν ότι η γυναίκα που θέλει να μείνει έγκυος σε κορίτσι θα πρέπει να είναι αυτή που θα σαγηνεύσει τον άνδρα. Επίσης, το να κάνετε σεξ με Πανσέληνο, έλεγαν παλιά, ότι αυξάνει τις πιθανότητες. Κάποιοι λένε ότι στην σύλληψη κοριτσιού βοηθά και το να τρώτε πολλές σοκολάτες και γλυκά! Καθώς και το να κάνετε σεξ νωρίς το απόγευμα!

Φυσικά, καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν είναι εγγυημένη, όμως υπάρχουν αμέτρητοι άνθρωποι που ορκίζονται στην επιτυχία τους. Δεν χάνετε, λοιπόν, κάτι να τις δοκιμάσετε –μπορεί η ευχή σας να πραγματοποιηθεί!

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: