5 ημέρες διακοπές στην Τήλο για το Πάσχα ο Τσίπρας με την οικογένειά του

5 Απριλίου, 20187:16 ΜΜ
More videos

Οικογενειακώς στην Τήλο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως έγινε γνωστό εκεί θα παραμείνει για πέντε ημέρες. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε σήμερα Μ. Πέμπτη στη Ρόδο, με την πτήση 202 της Olympic Αirways.

Από εκεί, ο πρωθυπουργός μετέβη με σκάφος του Λιμενικού στην Τήλο, όπου και θα παραμείνει έως την Τρίτη του Πάσχα, οπότε και θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Όπως έχει ξεκαθαριστεί, πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη και για τον λόγο αυτό δεν αναμένεται να υπάρξουν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες.

Είναι επίσης πιθανό ο πρωθυπουργός, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες, να επισκεφθεί και άλλο νησί, που μάλλον θα είναι η Νίσυρος.

Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Ρόδο και στις 16 και 17 Απριλίου, για να παραστεί στις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου αναμένεται να γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για το θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου στα νησιά, που σε πρώτη φάση θα ισχύσει σε 32 νησιά από το καλοκαίρι.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News