5 φρικιαστικές σεξουαλικές πράξεις από τον κόσμο των ζώων

19 Νοεμβρίου, 20178:05 ΜΜ

Τα ζώα για να πολλαπλασιαστούν χρειάζεται να ζευγαρώσουν.

Γενικά, το ζευγάρωμα είναι μια ακίνδυνη διαδικασία στην οποία πρέπει να συμμετέχουν όλα τα ζώα για να διαιωνίσουν το είδος τους.

Βέβαια, για μερικά είδη ζώων δεν είναι τόσο ακίνδυνη διαδικασία. Ποιος να ήξερε ότι ο σαδισμός και ο μαζοχισμός υπάρχουν και στο ζωικό βασίλειο;

Δείτε παρακάτω 5 φρικιαστικές σeξουαλικές πράξεις των ζώων.

1.Τα βέλη του έρωτα

Flickr

Κάποια είδη σαλιγκαριών έχουν κάποια βέλη, τα οποία μεγαλώνουν για να τραυματίζουν και να ελέγχουν τον σύντροφό τους κατά την διάρκεια του σeξ. Είναι φτιαγμένα από ασβέστιο ή χιτίνη και μπορεί να εμφανιστούν σε σχήμα κώνου ή να έχουν λεπίδες και δόντια.

2. Αποφολίδωση

Flickr

Όταν ζευγαρώσουν αυτοί οι χερσαίοι γυμνοσάλιαγκες, μπορεί να μην μπορούν να χωριστούν μετά.

Φυσικά, όσο και αν θέλουν αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες ο ένας τον άλλον θα πρέπει να αποχωριστούν. Τι συμβαίνει, λοιπόν, αν δεν μπορούν να χωριστούν φυσικά;

Η αποφολίδωση συμβαίνει όταν το πέος ενός γυμνοσάλιαγκα ακρωτηριάζεται μέσω του μασήματος.

3. Λειτουργική νεκροφιλία

Izzo, et. al./ National Geographic

Ναι, η νεκροφιλία υπάρχει και στο ζωικό βασίλειο.

Αυτή η πρακτική είναι συνηθισμένη στα πτηνά και στα ασπόνδυλα και μπερδεύει τους βιολόγους.

Υπάρχει ένα περίεργο πλεονέκτημα σε αυτού του είδους την νεκροφιλία. Το ξέρατε ότι τα πτώματα θηλυκών βατράχων ενός είδους βατράχου στον Αμαζόνιο μπορεί να κάνει βιώσιμους απογόνους;

4. Νευροχημική αεροπειρατεία

Wikipedia

Ένα είδος θαλάσσιου γυμνοσάλιαγκα που μένει κάπου τον Νότιο Ειρηνικό καρφώνει την σύντροφό του με ένα αιχμηρό πέος κατά την διάρκεια του σeξ. Σαν να μην έφτανε αυτό εισάγει απευθείας νευροχημικά στον εγκέφαλο της συντρόφου του. Αυτές οι χημικές ουσίες αλλάζουν τη συμπεριφορά της συντρόφου με τρόπους που ωφελούν τον αρσενικό γυμνοσάλιαγκα.

5. Αυτο-ευνουχισμός

Natural History of Orange County

Οι αρσενικές αράχνες από το είδος Τινταρέν έχουν τεράστια γεννητικά όργανα και μάλιστα έχουν 2. Ωστόσο, εξαιτίας αυτών των τεράστιων και πολύπλοκων γεννητικών οργάνων οι αράχνες δυσκολεύονται να κινηθούν.

Οπότε, τι κάνουν όταν τα γεννητικά όργανα γίνονται πολύ βαριά;

Γυρίζουν και γυρίζουν και γυρίζουν μέχρι τα γεννητικά όργανα να αποκολληθούν από το σώμα τους. Με το ένα πέος που τους απομένει μπορούν να αναπαραχθούν.

Αν η θηλυκή αράχνη αυτού το είδους ζευγαρώσει με τον έρωτα της ζωής της, το πέος του μπορεί να κολλήσει στα γεννητικά της όργανα. Με αυτόν τον τρόπο, η θηλυκή αράχνη δεν μπορεί να ζευγαρώσει με άλλο αρσενικό.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News