5 Έλληνες διάσημοι που τόλμησαν και έκαναν εμφύτευση μαλλιών

30 Νοεμβρίου, 2017 6:47 ΜΜ
More videos

Όπως κι εσείς έτσι κι εμείς , είδαμε την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα και πραγματικά την απολαύσαμε. Όπως ίσως φαντάζεστε, τα (ακόμα περισσότερα) μαλλιά του Αντώνη Κανάκη, δεν πέρασαν απαρατήρητα από κανέναν μας. Είναι όμως ο μόνος που έχει κάνει μια τέτοια κίνηση; Φυσικά και όχι.

Μένιος Φουρθιώτης

Χωρίς σχόλια….

Γιώργος Καπουτζίδης

Εδώ που τα λέμε, ο συγκεκριμένος είναι γενκότερα πολύ καλύτερος τώρα από την εποχή του «θρυλικού» Παρά 5

Ντέμης Νικολαΐδης

Σε αυτήν την περίπτωση οι αλλαγές, είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Μπράβο σας κύριε Νικολαΐδη!

Λευτέρης Πανταζής

Μαλιαρός γύπας, απλά respect!

Στέλιος Ρόκκος

Η μεταμόσχευση μαλλιών του Στέλιου Ρόκκου, υπάρχει και σε βίντεο:

Η λύση έρχεται από την Κορέα

Ωστόσο το πιθανότερο είναι πως οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών θα περιοριστούν σημαντικά τα επόμενα χρόνια μιας και μετά από έρευνες Κορεατών επιστημόνων, φαίνεται πως βρέθηκε επιτέλους η φόρμουλα κατά της φαλάκρας. Το κωδικό όνομά της είναι PTD-DBM. Είναι σε υγρή μορφή και η βασική της λειτουργία είναι να μπλοκάρει την ένωση δύο πρωτεϊνών που όταν συνενώνονται εμποδίζουν την αναγέννηση των τριχοθυλακίων. Όπως το έθεσε ο διευθυντής της ερευνητικής ομάδας, ο δρ. Kall-Yell Choi, οι Κορεάτες επιστήμονες ανακάλυψαν “μια πρωτεΐνη που ελέγχει τον ρυθμό με τον οποίο αναπτύσσονται οι τρίχες” και ανέπτυξαν μια ουσία που “βοηθά στην αναγέννηση των θυλακίων ελέγχοντας τη λειτουργία της εν λόγω πρωτεΐνης”.

Απώτερος στόχος της ομάδας, είναι η αξιοποίηση της PTD-DBM για την ανάπτυξη ενός φαρμάκου που όχι απλώς θα σταματά την τριχόπτωση, αλλά θα επανενεργοποιεί τα νεκρωμένα κύτταρα του δερματικού ιστού της κεφαλής. Ω ναι από ότι φαίνεται πολύς κόσμος θα χαρεί με αυτήν την είδηση!

[rise]