5 εκνευριστικά πράγματα που λένε όσοι δεν έχουν παιδιά σε εσένα που έχεις

2 Απριλίου, 2016 10:46 ΜΜ
More videos

Θυμάστε πόσο άλλαξε η ζωή σας από την στιγμή που ήρθαν τα παιδιά; Όσο προετοιμασμένη και αν ήσασταν για το τι πρόκειται να συμβεί, η καθημερινότητα και η πραγματικότητα ανέτρεψε τα πάντα.

Γιατί πώς μπορείς να καταλάβεις εκείνον που από τη μια μέρα στην άλλη αλλάζει η ζωή του ριζικά και από εκεί που μέχρι χθες ήταν κανονικός άνθρωπος γίνεται ζόμπι από την αϋπνία, τις υστερίες, τις ατέλειωτες ώρες θηλασμού και την παντελή έλλειψη προσωπικού χρόνου; Αν δεν περπατήσεις στο μονοπάτι του άλλου δεν μπορείς ποτέ να καταλάβεις πραγματικά τι περνά.

Συγκεντρώσαμε τα 5 πιο εκνευριστικά πράγματα που μπορεί να ακούσεις από όλους εκείνους που δεν έχουν παιδιά και δεν ξέρουν τι εστί βερίκοκο και σας τα παρουσιάζουμε σε αντίστροφη μέτρηση ( από τα λιγότερο εκνευριστικά στη χειρότερη ατάκα όλων).

5. Πρόσφατα πήρα κι εγώ σκύλο και καταλαβαίνω απόλυτα τι περνάς.

Απάντηση: Άσε μας, κουκλίτσα μου!

4. *χασμουρητό* Είμαι ΤΟΣΟ κουρασμένη. 

Απάντηση: Φυσικά, είναι πολύ κουραστικό να κοιμάσαι συνεχόμενα όλη νύχτα στο υπέροχο διπλό κρεβάτι σου χωρίς να σε χτυπάει κάθε 10 λεπτά στο πρόσωπο το νήπιο για να σου πει κάτι, εκείνη τη μια ώρα που είπες να ξεκουραστείς λίγο.

3. Δεν έχω καθόλου ελεύθερο χρόνο!

Απάντηση: Φυσικά! Πού να τον βρεις; Μήπως τον έχασε κανείς για να τον βρεις εσύ που γυρνάς κάθε βράδυ σπίτι και το βρίσκεις έτσι ακριβώς όπως το άφησες το πρωί που έφυγες;

2. Eίμαι ολοκληρωτικά εξουθενωμένη. Πήγα σε 3 γάμους τον τελευταίο μήνα.

Απάντηση: Δεν έχεις ζήσει τα χειρότερα, γι’ αυτό και μιλάς. Όσοι έχουν παιδιά μπορεί να τρέχουν σε παιδικό πάρτι κάθε, μα κάθε Σαββατοκύριακο, επί ένα μήνα σερί. Και αν έχεις δύο παιδιά μπορεί να πρέπει να τρέχεις την ίδια μέρα σε δύο διαφορετικά πάρτι.

Και η χειρότερη ατάκα που μπορεί να ακούσεις, και την αφήσαμε για την πρώτη θέση:

1. Εγώ, αν αποκτήσω παιδιά, δεν θα τα αφήσω ποτέ να…

Να φάνε γλυκό, να δουν τηλεόραση, να ουρλιάζουν μέσα στα αυτιά σου επί 3 ώρες χωρίς λόγο και αιτία, να σου μιλάνε έτσι; Εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα έρθεις, να το θυμάσαι αυτό. Και τότε σίγουρα θα τα αφήσεις να…

Πηγή: familyinaction.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: