5 εύκολες παγίδες κυνηγιού που πρέπει να γνωρίζει κάθε άνθρωπος

3 Ιανουαρίου, 2017 12:15 ΜΜ
More videos

Οι παγίδες για το κυνήγι είναι σίγουρα αρκετά πρακτικές. Δεν έχει σημασία αν σας αρέσει το κάμπινγκ, το κυνήγι, η ζωή στην άγρια φύση ή αν απλά προετοιμάζεστε για το τέλος του κόσμου. Οι γνώσεις είναι πάντα χρήσιμες. Με βάση τα όσα μας παρέχει ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το φυσικό ένστικτο του κυνηγού έχει χαθεί από τον σύγχρονο άνθρωπο.

Μην ανησυχείτε! Παρακάτω θα δείτε 5 εύκολες παγίδες για το κυνήγι που θα σας βοηθήσουν να επιβιώσετε στην άγρια φύση. Θα χρειαστείτε ξύλα, σχοινιά, πέτρες, πλαστικά μπουκάλια και ένα μαχαίρι.

 Το μόνο που χρειάζεστε είναι πέτρες, ξύλα και ένα δόλωμα για αυτή την παγίδα.

Μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα με πράγματα που θα βρείτε στη φύση. Είναι καλή για να πιάσετε μικρά ή μεσαίου μεγέθους πλάσματα όπως κουνέλια και σκίουρους. Πρόκειται για μια παγίδα που θα προσφέρει εύκολο γεύμα στον κυνηγό.

Για καλύτερα αποτελέσματα, κρύψτε τα ξύλα και τα άλλα σύνεργα με φύλα ή χώμα ώστε να γίνουν δυσδιάκριτες οι παγίδες που θα δημιουργήσετε για ένα πραγματικό κυνήγι.

Μια παγίδα για ζώα του εδάφους με μικρό και μεσαίο μέγεθος.

Αυτό μπορεί να είναι διπλή παγίδα μιας και οι βρόχοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως παγίδα για το θήραμα.

Αυτό το κόλπο είναι καλό για να πιάσετε ζώα που ανεβαίνουν στα δέντρα, που είναι στο έδαφος ή ακόμη και πουλιά.

Θέλετε ένα νόστιμο ψάρι; Αυτή η παγίδα θα σας βοηθήσει να πιάσετε θαλασσινά.

Χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό μπουκάλι, ένα σπάγκο και ένα νόστιμο δόλωμα στο εσωτερικό για να αποκτήσετε ψάρια.

Δεν έχετε πειστεί πως αυτές οι παγίδες πραγματικά δουλεύουν; Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο ώστε να δείτε τη δημιουργία και τον τρόπο εφαρμογής τους σε αργή κίνηση.

Ο σχεδιασμός μιας παγίδας στο κυνήγι είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Για να δημιουργηθούν σωστές παγίδες, θα πρέπει να σκεφτείτε σαν το θήραμα και να προβλέψετε την συνέχεια. Έτσι, θα είναι αποτελεσματικές. Ωστόσο, η δημιουργία τους και η αναμονή μέχρι να πιαστεί το θήραμα, απαιτεί αρκετή υπομονή.