5 αλήθειες για τα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας

24 Ιουνίου, 20174:10 ΠΜ
More videos

Το να βγαίνεις με κάποιον μικρότερο της ηλικίας σου μπορεί να είναι μια διασκεδαστική, γεμάτη χιούμορ εμπειρία, αλλά όπως όλες οι σχέσεις που δεν θεωρούνται “κανονικές” από την κοινωνία, μπορεί επίσης να φέρει πολλά και ενοχλητικά ερωτήματα. H Ρουμανο – Καναδή καλλιτέχνιδα Cassandra Calin το γνωρίζει αυτό πολύ καλά και δημιούργησε μια σειρά κόμικς με την οποία θα συσχετιστεί οποιοσδήποτε ρίχνει λίγα χρόνια στον/ην σύντροφο του.

Πολλοί λένε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, οπότε αν ηλικιακά είναι νόμιμο να είστε μαζί, συνεχίστε με θάρρος. “Ακούω από πολλούς ανθρώπους που ψάχνουν την αγάπη, χωρίς επιτυχία, ότι έχουν μια λίστα με περιοριστικά “φίλτρα”, συμπεριλαμβανομένης της ηλικίας”, λέει ο εμπειρογνώμονας σχέσεων April Masini στο Fox News. “ Όταν διευρύνετε τα ηλικιακά όρια που θέτετε συμπεριλαμβάνοντας νεότερους ανθρώπους μέσα στις επιλογές σας, έχετε μια ολόκληρη νέα ομάδα ανθρώπων να γνωρίσετε.” Δείτε πόσα διάσημα ζευγάρια έχουν μεγάλη ηλικιακή διαφορά – η Μπιγιόνσε και ο Τζέι – Ζι έχουν 12, ο Τζορτζ και η Άμαλ Κλόυνι έχουν 17, η Τζένιφερ Λόπεζ και… Μια στιγμή, με ποιόν βγαίνει αυτόν τον καιρό;

Η ουσία του θέματος είναι ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητο να δεχτούν την σχέση σας, και ότι η ευτυχία σας με τον άνθρωπο που επιλέγετε είναι πάντα πιο σημαντική.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News