4χρονο αγόρι κείτεται πεθαμένο μετά από επίθεση 17 αδέσποτων σκυλιών στην Ινδία

22 Σεπτεμβρίου, 20177:44 ΜΜ
More videos

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα αγοράκι μόλις 4 ετών στην Ινδία που έπεσε θύμα επίθεσης 17 σκυλιών χτες Πέμπτη όταν μαζί με την αδελφή του έφυγαν από το σπίτι για να βγουν έξω να παίξουν.

Ο 4χρονος Praveen Kumar δέχτηκε επίθεση από συμμορία σκυλιών που του επιτέθηκαν στο λαιμό, στα χέρια, στο πρόσωπο, στους ώμους και στα πόδια. Οι γονείς του υποστηρίζουν ότι οι γείτονες άκουσαν την επίθεση αλλά αρχικά την κατέγραψαν και μετά ενημέρωσαν τους ίδιους.

Δείτε το βίντεο (σκληρό)

Το αγοράκι βρισκόταν αναίσθητο για πάνω από 30 λεπτά στο έδαφός καθώς οι γείτονες τραβούσαν βίντεο χωρίς καν να τρέξουν να το βοηθήσουν μέχρι που ενημερώθηκαν οι γονείς του.

Το άτυχο αγοράκι βρισκόταν στο έδαφος για 30 λεπτά μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, θα μπορούσε να είχε σωθεί αλλά οι γείτονες επέλεξαν να το τραβήξουν βίντεο αντί να το μεταφέρουν στο νοσοκομείου

Οι γονείς του ο 32χρονος Yesu Kumar και η 28χρονη Malleswari που εργάζονται όλη μέρα για 2 ευρώ έτρεξαν και πήγαν τον άτυχο 4χρονο στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το σώμα του άτυχου αγοριού που κατασπαράχθηκε από τα πεινασμένα αδέσποτα σκυλιά

Ο διευθυντής του νοσοκομείου στην περιοχή της Γκουντούρ όπου και έγινε το συμβάν δήλωσε ότι το αγόρι ήταν ήδη νεκρό καθώς είχε χάσει πολύ αίμα από τα πολλαπλά τραύματα σε όλο του το κορμί.

Η μητέρα του άτυχο 4χρονου έκλαιγε συνεχώς όταν ο γιατρός του νοσοκομείου τους ενημέρωσε ότι το αγοράκι ήταν ήδη νεκρό από τα πολλαπλά δαγκώματα.

Ο υπεύθυνο των οργάνωσης για τα δικαιώματα του παιδιού δήλωσε πως η μητέρα δεν σταμάταγε να κλαίει καθώς γνωρίζεται ότι το παιδί της θα μπορούσε να είχε σωθεί εάν νοσηλευόταν γρήγορα στο νοσοκομείο.

Η Ινδία έχει τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά καθώς μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή χιλιάδες αδέσποτα στειρώνονται τακτικά.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News