46χρονη μητέρα είχε όνειρο να μοιάσει στην Barbie και τα κατάφερε με 20.000 ευρώ

19 Ιουνίου, 2017 7:24 ΜΜ
More videos

Η Rachel Evans από το Λονδίνο είναι μια 46χρονη μητέρα με εθισμό στις κούκλες Barbie, και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε η ίδια έχει ξοδέψει πάνω από 20.000 λίρες μεταμορφώνοντας τον εαυτό της… σε μια πλαστική κούκλα.

Η 46χρονη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail έχει εμμονή με το παιδικό παιχνίδι και έχει ανακατασκευάσει πλήρως την εικόνα της κάνοντας δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις σε μια προσπάθειά της να γίνει ίδια.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 11 ετών, η Rachel έχει κάνει αρκετές πλαστικές, συμπεριλαμβανομένης μιας αύξησης των ζυγωματικών, πλαστικής στο στήθος και στη μύτη. Έχει κάνει αλλαγή ακόμη και στις γωνίες του στόματός της έτσι ώστε να φαίνεται ότι έχει ένα μόνιμο χαμόγελο, όπως ακριβώς και η Barbie.

«Αισθάνομαι σαν τη Barbie και είμαι Barbie. Νομίζω ότι εγώ και η Barbie είμαστε το ίδιο πρόσωπο. Είμαι μια ανθρώπινη κούκλα» λέει η ίδια.

Κοιτάζοντας κανείς μια φωτογραφία της 46χρονης πριν από 15 χρόνια μπορεί να καταλάβει εύκολα πόσες επεμβάσεις έχει κάνει για να αλλάξει. Εκτός από αυτό βέβαια, γυμνάζεται πολύ εντατικά για να διατηρεί και το ίδιο αδυνατισμένο σώμα της Barbie.

Η γυναίκα-Barbie γράφει διαδικτυακά για τη ζωή της και το πώς έχει καταφέρει να μοιάζει με κούκλα ενώ δηλώνει πώς αδιαφορεί για τα αρνητικά σχόλια. Ανάμεσα σε όσα έχει κάνει είναι και μια φωτογράφηση σε ένα μεγάλο κουτί κούκλας Barbie για να αποδείξει πόσο πολύ μοιάζει.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα «βελτιώνει» συνεχώς την εικόνα της μέχρι να μοιάσει απόλυτα στο είδωλό της.

[dailymail]