45χρονη Βρετανίδα δασκάλα κακοποιούσε επί 12 έτη τον σύζυγό της

10 Σεπτεμβρίου, 2017 3:58 ΜΜ
More videos

Στο εδώλιο κάθισε μία 45χρονη δασκάλα στο Γκρέιτερ Μάντσεστερ της Βρετανίας, κατηγορούμενη για κακοποίηση του συνομήλικου συζύγου της επί 12 έτη. Ο Γολγοθάς του Νιλ Τουίντι άρχισε την νύχτα του γάμου τους, όταν η εθισμένη στο αλκοόλ, σύζυγός του Έλεν προσπάθησε να τον πνίξει με πάπλωμα και τον ανάγκασε να κοιμηθεί στον καναπέ.

Ο 45χρονος πίστευε ότι η γυναίκα του θα άλλαζε με το πέρασμα του χρόνου αλλά μάταια. Αν και κάποιες φορές την εγκατέλειψε, πάντα επέστρεφε στο σπίτι τους και επέμενε να μην πηγαίνει στις αρχές.

Τίποτα δεν άλλαξε ακόμα και όταν το ζευγάρι απέκτησε ένα παιδί, το οποίο τώρα είναι 4 ετών. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο σπίτι τους, με την οποία απαθανάτισε την Έλεν να τον χαστουκίζει και να τον βρίζει, ακόμα και μπροστά στην κόρη τους.

Στη συνέχεια, φοβούμενος ότι η βίαιη συμπεριφορά της συζύγου του θα γίνει ακόμα χειρότερη προς αυτόν, έκανε καταγγελία στην αστυνομία, συνοδεύοντάς την με τα σχετικά πλάνα, καθώς θεωρούσε ότι κανένας δεν θα τον πίστευε αν δεν είχε τις σχετικές αποδείξεις.

Ενώπιον του δικαστηρίου, η Έλεν, υπόλογη για τρεις κατηγορίες για επίθεση, ομολόγησε τις πράξεις της. Σε βάρος της εκδόθηκε εντολή απαγόρευσης επικοινωνίας με τον Νιλ ενώ της επιβλήθηκε κοινωφελής εργασία 120 ωρών και περιοριστικοί όροι για 12 μήνες.

“Είναι μια φανταστική και λαμπρή δασκάλα, που πηγαίνει στη δουλειά της στις 7:30 και δεν φεύγει μέχρι τις 19:30. Δουλεύει πολύ σκληρά. Το πρόβλημα ήταν μόνο το αλκοόλ.

Έχει εισαχθεί δύο φορές την τελευταία χρονιά στο νοσοκομείο και θα μπορούσε να είχε πεθάνει. Κάτι έπρεπε να αλλάξει. Δεν είναι από τις περιπτώσεις που ξυπνάει και χρειάζεται αλκοόλ. Είναι μόνο η μεγάλη κατανάλωση τα Σαββατοκύριακα που το προκάλεσε αυτό”, δήλωσε ο σύζυγός της μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

[dailymail] [sun] [news247]

Ακολουθήστε μας στο facebook: