Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
μουσική44 χρόνια πριν έγραψε ένα τραγούδι. Αλλά όταν ακούει αυτή τη γυναίκα...

44 χρόνια πριν έγραψε ένα τραγούδι. Αλλά όταν ακούει αυτή τη γυναίκα να το ερμηνεύει δακρύζει.

Ο μεγάλος Robert Plant δακρύζει ακούγοντας την Ann Wilson να ερμηνεύει με εκπληκτικό τρόπο το περίφημο «Stairway To Heaven»

Λάτρεις της μουσικής, αυτό είναι αφιερωμένο σε σας!

44 χρόνια πριν έγραψε ένα τραγούδι. Αλλά όταν ακούει αυτή τη γυναίκα να το ερμηνεύει δακρύζει..

Τον Δεκέμβριο του 2012, ένα από τα τιμώμενα συγκροτήματα των βραβείων του Κέντρου Παραστασιακών Τεχνών Κέννεντυ (Kennedy Center Honors), ήταν το Βρετανικό ροκ συγκρότημα Led Zeppelin.

Οι Led Zeppelin ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα γκρουπ στην ιστορία της μουσικής. Αναδύθηκαν μέσα από τη βρετανική blues σκηνή και είναι ένα από τα δέκα πρώτα συγκροτήματα σε πωλήσεις, στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Αποτελούνταν από τον Τζίμι Πέιτζ, τον Ρόμπερτ Πλαντ, τον Τζον Πωλ Τζόουνς και τον Τζον Μπόναμ. Θεωρούνται πρωτοπόροι στην δημιουργία νεότερων ειδών μουσικής, όπως το χέβι μέταλ και το χαρντ ροκ και η μουσική τους είχε επιρροές από άλλα είδη, όπως η μπλουζ και το ροκ εντ ρολ.

Το τραγούδι «Stairway to Heaven», που κυκλοφόρησαν οι Led Zeppelin το 1971, αναφέρεται συχνά ως ένα από τα μεγαλύτερα ροκ τραγούδια όλων των εποχών.

Όταν η Ann και η Nancy Wilson του συγκροτήματος Heart, ανέβηκαν στη σκηνή για το φινάλε των Kennedy Center Honors, ούτε ο ίδιος ο τραγουδιστής των Led Zeppelin, ο Robert Plant, δεν μπόρεσε να παραμείνει ασυγκίνητος.

Ακούστε την.. Αυτή είναι με βεβαιότητα μια από τις καλύτερες διασκευές του «Stairway To Heaven» που έχετε ακούσει ποτέ!

Τα πιο σημαντικά