42χροονος πέθανε αβοήθητος στην Εθνική Οδό γιατί το Κέντρο Υγείας ήταν κλειστό

6 Αυγούστου, 2018 12:12 ΜΜ
More videos

Ο άτυχος άντρας που ταξίδευε μόνος του με προορισμό την Καρδίτσα, ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και μπήκε στα Καμένα Βούρλα αναζητώντας το Κέντρο Υγείας

Τραγικό τέλος είχε η περιπέτεια ενός 42χρονου το απόγευμα της Κυριακής.

Ο άτυχος άντρας ένιωσε αδιαθεσία πάνω στο τιμόνι, οδηγώντας στην Εθνική Οδό και έψαξε απεγνωσμένα για Κέντρο Υγείας. Όταν βρέθηκε στο πιο κοντινό, αυτό ήταν κλειστό και έτσι πέθανε αβοήθητος.

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ταξίδευε μόνος του με προορισμό την Καρδίτσα, ένιωσε αδιαθεσία και μπήκε στα Καμένα Βούρλα.

Αμέσως αναζήτησε βοήθεια όμως όταν έφτασε στη διασταύρωση προς Καινούριο βρέθηκε μπροστά σε ένα κλειστό Κέντρο Υγείας – «φάντασμα» όπως το έχει χαρακτηρίσει παλαιότερα η ΠΟΕΔΗΝ.

Απελπισμένος ο άντρας σταμάτησε διερχόμενο οδηγό, ζητώντας βοήθεια. Ο τελευταίος κάλεσε άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όταν όμως έφτασε το ασθενοφόρο στην περιοχή, ο 42χρονος ήδη είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Το ασθενοφόρο ξεκίνησε για το νοσοκομείο Λαμίας την ίδια ώρα που γίνονταν προσπάθειες να τον επαναφέρουν, ενώ άλλο ασθενοφόρο με γιατρό έφευγε από Λαμία για να συντομεύσουν το χρόνο με το μηχάνημα σωτηρίας. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο 42χρονος κατέληξε, φέρνοντας με τραγικό τρόπο στην επικαιρότητα την άμεση ανάγκη λειτουργίας ενός «σύγχρονου» Κέντρου Υγείας.

Πηγή: Lamiareport.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: