Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
Ελλάδα40ρης, γοητευτικός με μεζονέτα στη Βούλα - Ο κρυφός δεσμός στη ζωή...

40ρης, γοητευτικός με μεζονέτα στη Βούλα – Ο κρυφός δεσμός στη ζωή της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά βιώνει φέτος μια αρκετά καλύτερη τηλεοπτική σεζόν, σε σύγκριση με τις προηγούμενες, με την παρουσιάστρια να φροντίζει να μην αποκαλύπτονται πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική της ζωή. Φαίνεται, όμως, να έχει βρει την ευτυχία σε ένα νέο πρόσωπο.

Η ίδια φαίνεται πως έχει γυρίσει πια σελίδα στη ζωή της, κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον και βάζοντας… τέλος στις μοναχικές μέρες. Η Σκορδά δείχνει στον αέρα πιο ανανεωμένη από ποτέ, τη στιγμή που γίνονται αποκαλύψεις για το γάμο με τον Γιώργο Λιάγκα, και αυτή η ανανέωση μάλλον έχει εξήγηση σε έναν άνδρα επί της ουσίαας συνομήλικό της, για τον οποίο και… ξεπορτίζει τα βράδια.

Ποιος είναι ο νέος άνδρας στη ζωή της παρουσιάστριας

Πρόκειται για έναν γοητευτικό 40χρονο άνδρα, τον οποίο η Φαίη γνώρισε λίγους μήνες νωρίτερα σε μια βραδινή της έξοδο. Όπως αναφέρει το «Yes Magazine», οι δυο τους ερωτεύτηκαν ακαριαία και ο εν λόγω κύριος άρχισε να «πολιορκεί» τη Σκορδά από την αρχή, με λουλούδια και δώρα.

78f9f7 yes

Σύμφωνα με το ίδιο το περιοδικό, ο άνδρας αυτός είναι κάτοικος Βούλας και διαθέτει μια εντυπωσιακή μεζονέτα, όπου περνούν μαζί στιγμές χαράς, αποφεύγοντας τα φώτα. Φαίνεται, όμως, ότι η στιγμή της επισημοποίησης δεν αργεί, με την παρουσιάστρια να έχει καιρό να αισθανθεί τέτοια ευτυχία και σιγουριά στο πλευρό ενός άνδρα.Τα πιο σημαντικά