4 μικρές αλλά σημαντικές συνήθειες που έχουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια

27 Απριλίου, 2016 11:38 ΠΜ
More videos

Όπως κάποτε έγραψε ο Λέων Τολστόι όλες οι οικογένειες είναι ευτυχισμένες με τον ίδιο τρόπο. Και αυτό όντως ισχύει, συνήθως τα γερά ζευγάρια δεν έχουν και πάρα πολλά κοινά ενδιαφέροντα, παρ’ όλα αυτά η σχέσεις τους διαρκούν για πάρα πολλά χρόνια.

Αποφασίσαμε να σας δείξουμε τι προτείνουν οι άνθρωποι που ζουν σε ευτυχισμένες σχέσεις.

  1. Ποτέ μη φεύγεις από το σπίτι χωρίς να λες αντίο

Στην πρώτη ματιά φαίνεται ως κάτι ασήμαντο, όμως να δώσετε ένα φιλί και να πείτε ένα «αντίο» πριν φύγετε από το σπίτι στον αγαπημένο σας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θα πρέπει να είναι ένα είδος παράδοσης, με την οποία θα δείχνετε πως δεν σταματάτε να αγαπάτε και να νοιάζεστε για τον αγαπημένο σας άνθρωπο

  1. Να έχετε καθημερινά τετ-α-τετ συζητήσεις

Είναι κάτι το απαραίτητο για να πετύχει η σχέση σας. Ρωτήστε πως πήγε η μέρα του αγαπημένου σας και διηγηθείτε τη δική σας μέρα. Συχνά τα ζευγάρια παραμελούν τέτοιου τύπου συζητήσεις, θα πρέπει να τονιστεί πως αυτή η συνήθεια έχει τη δύναμη να ενισχύσει ή να καταστρέψει τη σχέση σας.

Μην αφήνετε όμως τέτοιες συζητήσεις για αύριο, αλλιώς θα σας γίνει συνήθεια και πριν το καταλάβετε δεν θα ξέρετε τίποτα για το τι γίνεται στην ζωή του αγαπημένου σας ανθρώπου.

  1. Να λέτε «Σ’ αγαπώ»

Δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να πείτε αυτήν την φράση. Κάθε φορά, που την λέτε, ακόμα και αν το λέτε μετά από πολλά χρόνια, θα σημαίνει ακόμα το ίδιο για το σύντροφό σας. Σε μια σχέση, οι άνθρωποι πολλές φορές αναπτύσσουν διάφορου είδους κόμπλεξ, για παράδειγμα νιώθουν πως δεν είναι πια όμορφοι, ότι δεν είναι πια αγαπητοί ή πως δεν σας αξίζουν. Για να μη κάνετε τον σύντροφό σας να νιώθει έτσι και ώστε η σχέση σας να παραμένει γερή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να λέτε πιο συχνά «Σ’ αγαπώ».

  1. Να κάνετε εκπλήξεις ο ένας στον άλλον

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε ακριβά δώρα ο ένας στον άλλον ή να πηγαίνετε σε ακριβά εστιατόρια. Μπορεί να είναι κάτι πολύ πιο απλό, για παράδειγμα μπορείτε να δώσετε ένα ξαφνικό φιλί στο μάγουλο ή να τους δώσετε μια αγκαλιά και να τους πείτε πως τους αγαπάτε όλο και περισσότερο με κάθε μέρα που περνάει. Αυτές οι μικρές εκπλήξεις είναι που κρατούν μια σχέση ζωντανή.

Ακολουθήστε μας στο facebook: