Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
γυναίκα4 αντρικές συμπεριφορές που μαρτυρούν ότι σας... χωρίζει

4 αντρικές συμπεριφορές που μαρτυρούν ότι σας… χωρίζει

Μπορεί οι άντρες να είναι πιο απλά όντα από τις γυναίκες, αλλά καλώς ή κακώς σε ότι έχει να κάνει με εμάς, έχουμε μία μαγική ικανότητα να κάνουμε τα απλά, δύσκολα και περίπλοκα!

Εφόσον λοιπόν, ακόμα και ο πιο άπειρος και ανυποψίαστος άντρας εκεί έξω, το γνωρίζει αυτό, προσαρμόζεται στις δικές μας… ανάγκες και προσπαθεί να το κάνει με το δικό μας τρόπο! Και καλά όταν πρόκειται για άλλα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση, όταν όμως εκείνος αποφασίζει ότι θέλει να φύγει, κοινώς να μας παρατήσει στα κρύα του λουτρού, δεν θα ήταν προτιμότερο να το πει ευθέως να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φύγει;

Κι όμως, έχουμε χαλάσει τόσο πολύ τους άντρες, με την υπεραναλυτικότητά και τις υπεκφυγές μας, που πλέον, ακόμα κι αν δεν αντέχουν δευτερόπλεπτο στη σχέση, προτιμούν να σκαρφιστούν ένα σωρό απίθανες δικαιολογίες προκειμένου να μας δείξουν ότι δεν πάει άλλο, παρά να το δηλώσουν καθαρά και ξάστερα! Εδώ λοιπόν, σας έχουμε κάποιες πολύ συγκεκριμένες συμπεριφορές που μαρτυρούν ότι το… χάσατε το κορμί!

1. Εξαφανίζεται

Πού είναι ο Γιάννης οέο; Πουθενά ο Γιάννης! Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος, βασικά είναι απαράδεκτος, αλλά υποθέτουμε ότι έπειτα από εξαφανισμό 1-2 ημερών, δεν έχετε και πολλές προσδοκίες από τη σχέση αυτή! Ναι ξέρουμε είναι βάναυσο, είναι σκληρό και είναι και ανέντιμο. Μήπως όμως με τη συμπεριφορά του προσπαθούσε να σας πει ότι κάτι δεν πάει καλά κι εσείς το παίζατε τρελίτσα;

Μήπως τον φτάσατε στα όριά του και δεν είχε άλλες επιλογές; Τελοσπάντων, επειδή έχετε κι εσείς αξιοπρέπεια, ψάξτε τον την πρώτη μέρα και μετά σταματήστε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εμφανιστεί και θα σας γνωστοποιήσει τα αιτήματά του. Στο χέρι σας είναι να σώσετε την κατάσταση, αν θέλετε!

2. Μία παρουσία… τυπική

Τι είναι παρών τι δεν είναι, το ίδιο ακριβώς πράγμα! Δεν αντιδρά σε τίποτα, βαριέται ακόμα και να σας κοιτάξει ενώ πράγματα που παλαιότερα τον εκνεύριζαν, πλέον τον αφήνουν παγερά αδιάφορο!

Προσοχή: Το μίσος είναι δυνατό συναίσθημα, όπως και ο θυμός ή η απογοήτευση. Η αδιαφορία δυστυχώς δεν είναι τίποτα οπότε αν νιώθει έτσι για εσάς, τότε μάλλον το έχετε χάσει το παχνίδι.

Με λίγη φαντασία, ή και όχι, μπορείτε να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος έχει ήδη πάρει απόφαση να σας αφήσει, οπότε το στάδιο αυτό, είναι το στάδιο της υπομονής πριν τις ανακοινώσεις. Δεν τον ενδιαφέρει να κάνει καμία αλλαγή, γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρετε εσείς!

3. Κερατώνει

Καλά η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών κερατώνει, πλέον και των γυναικών, μη διαμαρτύρεστε έτσι είναι, αλλά το θέμα είναι αν ο απατημένος το μαθαίνει! Όσο λοιπόν το κέρατο μένει κρυφό, σημαίνει ότι απλά έχει καρδιά αγκινάρα, ότι δε θέλει να σας αφήσει και ότι περνάει καλά και με τη γυναίκα και με το… αίσθημα! Εσάς φυσικά αυτό δεν σας χαλάει καθόλου, γιατί απλά δεν το ξέρετε!

Όταν όμως, με πρωτοβουλία δική του, αποκαλύπτεται το κέρατο, τότε πραγματικά ήρθε η ώρα να χωρίσετε. Οι ψυχολόγοι λένε, ότι όταν αποκαλύπτεις την μοιχεία, αναγκάζεις τον άλλο να πάρει αποφάσεις! Ε κακά τα ψέματα, οι περισσότερες επιλέγουν το χωρισμό, γιατί αφενός δεν μπορούν να συγχωρήσουν την προδοσία, και αφετέρου και δεν έχουν πια καμία εμπιστοσύνη.

4. Η αλήθεια στο… φως

Όταν λοιπόν ο καιρός περνάει, και δεν σκαμπάζουμε και πολλά, και εκείνος έχει αγανακτήσει τότε έρχεται η ώρα των μεγάλων μέσων, που δεν είναι άλλα από την αλήθεια! Και επειδή η αλήθεια πονάει, εκείνος μας τη φέρνει σιγά σιγά. Απαντάει ναι, στην ερώτηση αν παχύνατε, γελάει με τη νέα σας κουπ, σας παρατάει Σάββατο βράδυ λέγοντάς σας κατάμουτρα ότι προτιμάει να βγει με τους φίλους του, και γυρίζει Δευτέρα πρωί για να αλλαξει απλά ρούχα για τη δουλειά.

Όχι δεν είναι κακός, απλά είναι μεθοδικός. Λεγοντάς σας αυτά που όντως πιστεύει, με παντελή απουσία διπλωματίας, σας κάνει αργά και σταθερά να τον σιχαθείτε και να του δώσετε τα παπούτσια στο χέρι. Αφήστε τον πόλεμο νεύρων και δώστε ένα τέλος. Αφού δεν τραβάει το πράγμα!

Πηγή: queen.gr

Τα πιο σημαντικά