3χρονη ξεψύχησε όταν ο πατέρας της την έβγαλε έξω από το σπίτι για τιμωρία

23 Οκτωβρίου, 2017 6:11 ΜΜ
More videos

Τραγική κατάληξη φαίνεται πως έχει η υπόθεση της Sherin Mathews, του 3χρονου κοριτσιού το οποίο ο πατέρας του έστειλε για τιμωρία έξω από το σπίτι επειδή δεν έπινε το γάλα του, με αποτέλεσμα να χαθούν τα ίχνη του.

Ο πατέρας, Wesley Mathews

Όπως είπε ο πατέρας στην αστυνομία, την έβαλε να κάτσει δίπλα σε ένα δέντρο στον δρόμο όπου βρίσκεται η αυλή του σπιτιού του και μετά από 15 λεπτά την αναζήτησε αλλά είχε εξαφανιστεί.

Η αστυνομία στο Τέξας ανακοίνωσε ότι «κατά πάσα πιθανότητα» βρήκε τη σορό της μικρής σε έναν αγωγό, λιγότερο από ένα μίλι από το σπίτι του. Η Sherin εξαφανίστηκε στις 7 Οκτωβρίου.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι ανακριτές δεν έχουν λόγο να πιστεύουν ότι το σώμα ανήκει σε ένα άλλο αγνοούμενο παιδί. Περιμένουν όμως τη θετική ταυτοποίηση και την αυτοψία για να διευκρινίσουν πώς έχασε τη ζωή του.

Ο πατέρας, Wesley Mathews, συνελήφθη για εγκατάλειψη παιδιού την ημέρα που εξαφανίστηκε η μικρή, ωστόσο αφέθηκε αργότερα ελεύθερος με εγγύηση.

Στο πλαίσιο της υπόθεσής του, ο Mathews υποχρεώθηκε να παραδώσει το διαβατήριό του και να φορέσει ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι παρακολούθησης, έτσι ώστε οι αρχές να τον εντοπίζουν ανά πάσα στιγμή.

Ο πατέρας περίμενε μέχρι την ανατολή του ήλιου για να ειδοποιήσει την αστυνομία. Η αστυνομία είπε ότι η μητέρα κοιμόταν κατά τη διάρκεια του περιστατικού και δεν της αποδόθηκαν κατηγορίες.

Το σπίτι της οικογένειας

[dailymail] [lifo]