3χρονη μεταμορφώθηκε σε στρουμφάκι όταν βρήκε μια μπλε μπογιά για το πρόσωπο

16 Απριλίου, 2018 8:31 ΜΜ
More videos

Ένα άτακτο κοpιτσάκι εξέπληξε τους γονείς του όταν έπεσε μια μπλε μπογιά στα χέρια της και αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε στρουμφάκι.

Η 3χρονη Ηβ Λοτ από το Λονδίνο ήταν ανησυχητικά ήσυχη για 5 λεπτά όταν οι έκπληκτοι γονείς της, Τζούλιετ και Στιβ, παρατήρησαν μια δραματική αλλαγή στην εμφάνιση της κόρης τους.

Η 43χρονη Τζουλιέτ κατάλαβε ότι η κόρη της ήταν ήσυχη επειδή έπαιζε μόνη της, βάφοντας με την μπλε μπογιά όλο της πρόσωπο και το σώμα.

Ανακουφισμένοι που η κόρη τους δεν είχε βάψει κάποιον τοίχο, οι γονείς της είδαν την αστεία πλευρά του θέματος.

Χρειάστηκαν 2 ώρες τριψίματος στην ντουζιέρα για να φύγει όλη τη μπογιά.

“Είναι κινούμενος τρόμος. Πάντα ήταν άτακτη και ακατάστατη. Χρειάστηκαν 2 ώρες, 2 μπάνια, πολύ τρίψιμο και πολλά διαφορετικά σαμπουάν για να φύγει το χρώμα από πάνω της”, ανέφερε η μητέρα της 3χρονης.

“Χρειάστηκε περισσότερη προσπάθεια για να φύγει η μπογιά από τα μάτια. Έμοιαζε να είχε μεταμορφωθεί σε ένα μικρό στρουμφάκι”, πρόσθεσε.

“Περνούσαμε μια πολύ ήσυχη οικογενειακή μέρα και η κόρη μου έπαιζε στην άκρη του χαλιού. Ήταν ήσυχη για περίπου 5 λεπτά. Όταν πήγε να κοιταχτεί στον καθρέπτη κατάλαβα ότι κάτι γινόταν και πήγα να δω τι συνέβαινε”, ανέφερε η Τζουλιέτ.

“Η θεία της μας είχε δώσει μια σακούλα με δώρα και από ότι φαίνεται μέσα υπήρχε και μια μπλε μπογιά για το πρόσωπο. Την βρήκε και αποφάσισε να την χρησιμοποιήσει”, πρόσθεσε.

“Όταν την είδα, απλά δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να την βγάλω φωτογραφία.”

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: