39χρονος ντυμένος Φόρεστ Γκαμπ έσπασε το ρεκόρ Γκίνες στον μαραθώνιο του Λονδίνου

Απρίλιος 22, 2018 7:08 ΜΜ
More videos

Του Ρομπ Ποπ του αρέσει να τρέχει. Του αρέσει πολύ να τρέχει. Μάλιστα, του αρέσει τόσο πολύ το τρέξιμο που έχει γίνει σαν τον γνωστό χαρακτήρα του Χόλιγουντ, Φόρεστ Γκαμπ. Βέβαια, ο Ρομπ είναι από την Αγγλία αλλά το πνεύμα του Φόρεστ Γκαμπ καίει μέσα του.

Για να το αποδείξει αυτό ο Ρομπ έτρεξε στον μαραθώνιο του Λονδίνου ντυμένος ως Φόρεστ Γκαμπ για να συγκεντρώσει χρήματα για τα αγαπημένα του φιλανθρωπικά ιδρύματα.

“Ποτέ μα ποτέ μην σταματάτε. Περισσότεροι υδατάνθρακες. Νιώθω γεμάτος ενέργεια”, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter πριν από τον μαραθώνιο.

Bέβαια, ο μαραθώνιος του Λονδίνου φαίνεται παιχνιδάκι για τον Ρομπ, αφού πρόσφατα ολοκλήρωσε την διαδρομή που έτρεξε ο Φόρεστ Γκαμπ που ήταν περίπου 24.000 χιλιόμετρα.

Χρειάστηκε 409 μέρες για να ολοκληρώσει αυτόν τον άθλο. Η απόσταση αυτή ισούται με 509 μαραθώνιους.

“Πρώτη φορά μου ήρθε η ιδέα να κάνω τον γύρο της Αμερικής πριν από 15 χρόνια. Πίστευα ότι θα ήταν ένας απίστευτος τρόπος για να δει κάποιος μια όμορφη χώρα.

Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να κάνω την διαδρομή στο παρελθόν, αλλά τα είχα παρατήσει. Όμως όταν είδα τον “Φόρεστ Γκαμπ” είχα μια αναλαμπή”, δήλωσε ο Ρομπ.

“Γιατί το κάνεις αυτό;”

“Η μαμά μου που δεν είναι πλέον μαζί μας ήξερε πολύ καλά την επιρροή που έχουμε στον κόσμο και πάντα μου έλεγε να κάνω κάτι που θα κάνει την διαφορά. Ελπίζω αυτή η διαδρομή να εκπλήρωσε αυτόν τον στόχο. Είμαι σίγουρος ότι η μαμά μου θα ήταν πολύ περήφανη για μένα”, πρόσθεσε.

“To ταξίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Είχα κάποιους μικροτραυματισμούς και μια τροφική δηλητηρίαση. Η επανάληψη και η μοναξιά με δυσκόλεψαν πνευματικά. Ευτυχώς, όμως καμία δυσκολία δεν με έριξε για πολύ”, ανέφερε ο Ρομπ.

[dailymail]