39χρονο μοντέλο-σταp του Youtube που πολεμούσε στο πλευρό των Ουκρανών, βρήκε τον πιο τpαγικό θάνατο

8 Ιουλίου, 20223:31 ΠΜ
More videos

Ως ήρωα με αποστολή της να σώζει ζωές περιγράφει ο Theo Rodrigo Viera την 39χρονη αδερφή του και μοντέλο Thalita do Valle, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην Ουκρανία, όπου πολεμούσε.

Συγκεκριμένα το 39χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία,  πήγε να πολεμήσει στο πλευρό των Ουκρανών, ως ελεύθερη σκοπευτής και σκοτώθηκε από ρωσικό πύραυλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 39χρονη που στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε αρκετές πολεμικές αποστολές, βρισκόταν σε καταφύγιο στο Χάρκοβο.

Από την σφοδρή επίθεση, έχασε τη ζωή του και ο μισθοφόρος Βραζιλιάνος στρατιωτικός Ντάγκλας Μπουρίγκο, ο οποίος επέστρεψε στο καταφύγιο για να την βρει.

@thazinhaaaaaaaaaa

Me disseram: vc não vai a Ucrânia ajudar os indefesos; animais, crianças? Quem falou que não? Já estou aqui a quase um mês! E vc faz por vc só ou faz algo por alguém? Feliz em ser aceita em TODOS batalhões e ser a única brasileira (novamente), assim como no Iraque, fui a única brasileira nos fronts…#slavaukraine #batalion #lugardemulheréondeelaquiser

♬ som original – @[email protected]

Η Thalita do Valle μοιραζόταν τα ζούσε στην Ουκρανία, μέσα από αναρτήσεις της στα social media και στο Youtube, ενώ μάλιστα ένας συγγραφέας δούλευε με την στρατιώτη για να μετατρέψει την εμπειρία της σε βιβλίο.

@thazinhaaaaaaaaaa

Não seja boa no que faz. Seja a melhor! #tiro #tiroesportivo #women #treino #terapia #força #adrenalina #francoatirador #precisão #tksGod #fyp #vaiprofycaramba

♬ som original – Eliane Anjos

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο αδερφός της άτυχης 39χρονης αποκάλυψε πως η εκείνη βρισκόταν στην Ουκρανία μόνο για τρεις εβδομάδες, όπου εργαζόταν ως διασώστης και ελεύθερη σκοπευτής.

Επιπλέον σύμφωνα με τον αδελφό της, η μισθοφόρος αφού επέζησε από μια βομβιστική επίθεση στο Κίεβο, εξήγησε στην οικογένειά της ότι δεν μπορούσε να μιλήσει πολύ καθώς τα κινητά τους παρακολουθούνταν από ρωσικά drones και θα τηλεφωνούσε μόνο για να τους ενημερώσει ότι ήταν καλά.

Η τελευταία φορά που επικοινώνησε το μοντέλο με την οικογένεια της ήταν την περασμένη εβδομάδα, όπου η Thalita είχε μετακομίσει στην πόλη του Χάρκοβο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News