38χρονη Ελληνίδα γέννησε εν πλω στο δρομολόγιο από Πειραιά για Χανιά

20 Ιουλίου, 2017 2:16 ΠΜ
More videos

Πριν το πλοίο φτάσει στον προορισμό του, στα Χανιά, είχε έναν ακόμη επιβάτη

Με έναν επιπλέον «απρόσμενο »επιβάτη, την ώρα που έπλεε στη μέση του πελάγους, βρέθηκε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μία 38χρονη, έγκυος στον έβδομο μήνα, επέβαινε στο πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Χανιά, και ξαφνικά την έπιασαν πόνοι.

Και ιδού το αποτέλεσμα:

Μέσα στο πλοίο, ήρθε στον κόσμο πρόωρα ένα αγοράκι, τα ξημερώματα Δευτέρας.

Ο καπετάνιος του «Ελευθέριος Βενιζέλος» άλλαξε κατεύθυνση στο πλοίο και προσέγγισε στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο, έτσι ώστε μητέρα και βρέφος να παραληφθούν από ασθενοφόρο και να διακομιστούν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια και αφού τους δόθηκαν στο νησί οι πρώτες βοήθειες, ταξίδεψαν με ελικόπτερο για την Αθήνα, καθώς το βρέφος λόγω της πρόωρης κύησης έπρεπε να νοσηλευθεί σε θερμοκοιτίδα.

Τέλος, αφού όλα πήγαν καλά, η μητέρα του εκμυστηρεύτηκε πως πρότεινε στον καπετάνιο να γίνει ο νονός του νέου μέλους της οικογένειάς της, ενώ και ο σύζυγός της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την έκβασή της γέννας καθώς εκείνος ήταν που βοήθησε τη γυναίκα του να γεννήσει.

[newsit] [protothema]