Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
Ελλάδα38χρονος Ηλίας: «Ήμουν αρνητής του κορονοϊού μέχρι που αρρώστησα»

38χρονος Ηλίας: «Ήμουν αρνητής του κορονοϊού μέχρι που αρρώστησα»

Σε έναν από τους θαλάμους στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid βρίσκεται ο 38χρονος Ηλίας.

Λίγες ημέρες πριν, όπως παραδέχτηκε, ήταν ανάμεσα στους αρνητές, που διαμαρτύρονταν για τα μέτρα της κυβέρνησης. Σήμερα, «χτυπημένος» ο ίδιος από κορονοϊό, συγκλονίζει με την παραδοχή του λάθους του, μιλώντας στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Πριν λίγες μέρες είχα πάει στην πορεία, στη διαδήλωση, τη διαμαρτυρία στην Πάτρα κατά του κορονοϊού, είναι πολλοί άνθρωποι που δεν πιστεύουν, κι εγώ δεν το πίστευα. Δεν το πίστευα μέχρι να συμβεί. Αυτή η αρρώστια είναι ύπουλη, σε χτυπάει χωρίς να καταλαβαίνεις. Πρέπει να πιστέψει ο κόσμος πως υπάρχει ιός, είναι πολύ δυνατός και το περνάει ο κόσμος πολύ δύσκολα εδώ μέσα. Έχει πολλά κρούσματα, ήμουν μπροστά, τα είδα και πονάγανε οι άνθρωποι όπως εγώ» δήλωσε.

Από το κρεβάτι του θαλάμου, εξαντλημένος από τον κορονοϊό, ο 38χρονος Ηλίας τώρα, κάνει δραματική έκκληση προς όλους, λέγοντας:

«Οι τρεις πρώτες μέρες είναι δύσκολες. Πονάς, πονάει το στήθος σου έντονα. Θέλω να πω στον κόσμο να πιστέψει, να κρατάει αποστάσεις, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολος ο καιρός, κάντε υπομονή, δεν έχετε δουλειές, και εγώ δεν έχω δουλειά, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή και να προστατεύουμε τον κόσμο. Να προστατεύουμε την υγείας μας. Τη σωματική μας ακεραιότητα, τίποτα άλλο. Να έχετε την υγεία σας και να είστε καλά».

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό βίντεο:Τα πιο σημαντικά