37χρονος Χανιώτης ξυλοκοπήθηκε από μεθυσμένους Άγγλους στρατιωτικούς

20 Νοεμβρίου, 2017 8:53 ΠΜ
More videos

Ο 37χρονος Χανιώτης Παντελής Σαπουνάκης, φοβήθηκε για τη ζωή του από τη μανία παρέας μεθυσμένων Άγγλων στρατιωτικών.

Κανείς από την παρέα Χανιωτών,  δε μπορούσε να φανταστεί ότι η νυχτερινή τους διασκέδαση θα έληγε με τον τραυματισμό τους ενός σε βαθμό να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων και μάλιστα πολύ σοβαρά, αφού υπέστη συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο (18/11) στη μία μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Τζανακάκη την ώρα που οι δύο παρέες πήγαιναν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους. Όλα ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με την παρέα των Χανιωτών, όταν 4 νατοϊκοί στρατιώτες, σε κατάσταση μέθης τους πλησίασαν με την πρόφαση ότι τους έχουν κλέψει το κινητό.

Ο ένας εκ των Άγγλων έφτασε στο σημείο να κλωτσήσει στο πρόσωπο τον 37χρονο.

Ο 37χρονος αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και ο φίλος του μαζί με μια παρέα νεαρών άρχισαν να αναζητούν τους νατοϊκούς στρατιώτες οι οποίοι αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Τελικά μετά από τη συνδρομή της αστυνομίας, ο φίλος του 37χρονου κ. Τάσος  Μανουσάκης αναγνώρισε τους 2 στρατιωτικούς,  18 και 22 ετών από τους 4 φερόμενους ως δράστες στο λεωφορείο το οποίο ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για τη Βάση καθώς οι στρατιώτες συμμετέχουν στη πολυεθνική άσκηση Νηριής.

Αμέσως, οι Έλληνες αστυνομικοί του πέρασαν τις χειροπέδες και αφού πέρασαν μία νύχτα στο κρατητήριο, οδηγήθηκαν το μεσημέρι ενώπιων του Ανακριτή και Εισαγγελέα Χανίων προκειμένου να απολογηθούν. ωστόσο πήραν προθεσμία για τη Δευτέρα στις 8:30 το πρωί.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ξηρουχάκη

[neatv]