361 Γκόλντεν Ριτρίβερ μαζεύτηκαν για να γιορτάσουν τα 150 χρόνια της ράτσας

21 Ιουλίου, 2018 5:52 ΜΜ
More videos

Μέλη του Golden Retriever Club της Σκωτίας πήραν τα σκυλάκια τους και μαζεύτηκαν στο Guisachan για να γιορτάσουν τα 150 χρόνια από την πρώτη γέννηση σκύλου της ράτσας

Θυμάστε τα 101 σκυλιά της Δαλματίας; Ξεχάστε τα, γιατί έφτασαν τα… 361 γκόλντεν ριτρίβερ. Στο Guisachan House στο Tomich, Inverness-shire γιορτάστηκαν τα γενέθλια της ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, ως ανάμνηση της πρώτης γέννησης στο ίδρυμα τον 19ο αιώνα.

Μέλη του Golden Retriever Club της Σκωτίας συγκεντρώθηκαν προχθές το Guisachan για να γιορτάσουν την 150ή επέτειο από την πρώτη γέννηση της ράτσας.

Το ραντεβού για σκυλιά και ιδιοκτήτες της πολυαγαπημένης ράτσας δόθηκε προχθές στο Guisachan House στο Tomich, Inverness-shire, εκεί δηλαδή που γεννήθηκε το πρώτο golden retriever.

Την ιδέα για τη ράτσα είχε ο γαιοκτήμονας Dudley Marjoribanks, επίσης γνωστός ως Λόρδος Tweedmouth, που ήθελε έναν σκύλο ικανό να κολυμπάει μεγάλες αποστάσεις ώστε να πιάνει τα πουλιά που πυροβολούσαν οι κυνηγοί και έτσι ζευγάρωσε τον Nous, ένα Wavy-Coated Retriever, με την Belle, ένα Tweed Water Spaniel.

Οι ιδιοκτήτες των σκυλιών που συγκεντρώθηκαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή πάντως ήταν κατενθουσιασμένοι, ενώ οι εικόνες της ξεχωριστής αυτής μάζωξης έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

A post shared by CHEWY (@golden_chewbacca) on