Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διάφορα35 καθημερινά ενοχλητικά πράγματα που «σκοτώνουν» όλους εμάς που δεν έχουμε υπομονή!

35 καθημερινά ενοχλητικά πράγματα που «σκοτώνουν» όλους εμάς που δεν έχουμε υπομονή!

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η υπομονή είναι αρετή, ένα χαρακτηριστικό που όλοι οι άνθρωποι πρέπει να διαθέτουν για να ζουν με ψυχική ηρεμία, γαλήνη και να προοδεύουν.

Ωστόσο, υπάρχουμε κι εμείς που έχουμε τσακωθεί με την υπομονή εδώ και χρόνια. Και δυστυχώς, το να έχεις υπομονή στη σημερινή εποχή είναι μία πρόκληση με την οποία έρχεσαι αντιμέτωπος καθημερινά και που συνήθως εμείς οι ανυπόμονοι, δεν καταφέρνουμε πολλά!

Πραγματικά, ό,τι κι αν συμβαίνει σε καθημερινή βάση μπορεί εύκολα να μας φέρει στα όρια, ειδικά όταν απαιτεί μερικά λεπτά παραπάνω απ’ όσο υπολογίζαμε. Επιπλέον, το να ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους μπορεί να γίνει ο χειρότερος μας εφιάλτης, καθώς λίγοι είναι αυτοί που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας.

Ποια είναι λοιπόν τα πράγματα που οι ανυπόμονοι άνθρωποι δυσκολεύονται να χειριστούν καθημερινά; Νομίζω πως τα παρακάτω καλύπτουν αρκετά από αυτά και θα σε κάνουν να ταυτιστείς πλήρως:

1. Αυτοί που περπατούν αργά. Τόσο αργά που θες να τους βάλεις τρικλοποδιά και να περάσεις από πάνω τους!

2. Αυτοί που κάθονται στα αριστερά στις σκάλες του μετρό.

3. Αυτοί που προσπαθούν να διαβάσουν βιβλίο, περιοδικό ή εφημερίδα, ενώ περπατούν. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ;

4. Αυτοί που προσπαθούν να γράψουν μήνυμα ή χαζεύουν στο facebook, ενώ περπατούν μπροστά σου ή ακόμα χειρότερα, πέφτουν πάνω σου.

gif1.gif5. Όταν περιμένεις να σου απαντήσουν σε μήνυμα που πραγματικά επείγει και η απάντηση δεν έρχεται μέσα στα πρώτα 10 λεπτά.

6. Όταν σου κάνουν αναπάντητη ή σου στέλνουν μήνυμα «Πάρε με!» κι ενώ παίρνεις τηλέφωνο δευτερόλεπτα μετά, δεν το σηκώνουν. ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕ;

7. Η φάση που περιμένεις να σου στείλει ένας άντρας/μία γυναίκα που γνώρισες κι έδωσες τον αριθμό σου. Όσο η ώρα περνάει, είσαι όλο και πιο κοντά στο νευρικό κλονισμό.

8. Οι μονολεκτικές απαντήσεις τύπου «Οκ» ή ακόμα χειρότερα, τα αποσιωπητικά «…»!

gif2.gif9. Οι διαφημίσεις του Star.

10. Οι διαφημίσεις στο YouTube.

11. ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

12. Τα intros που έχουν τα σίριαλ και οι εκπομπές στην τηλεόραση που απλά σε κάνουν να θες να βγάλεις τα μάτια σου.

gif3.gif13. Όταν βλέπεις πως σε παίρνει τηλέφωνο κάποιος συγγενής από το χωριό. Ξέρεις πως η συνομιλία σας δεν θα διαρκέσει λιγότερο από μισάωρο!

14. Όταν ακούς τηλέφωνο να χτυπάει πάνω από δύο φορές. Ή που θα το σηκώσουν ή που θα το σπάσεις!

15. Όταν πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ σε ώρα αιχμής.

16. Όταν είσαι στο σούπερ μάρκετ και το ταμείο express έχει περισσότερα άτομα στην ουρά απ’ ότι τα κανονικά. #fuckmylife

gif4.gif17. Όταν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών κι αφού ακούσεις όλα τα αυτοματοποιημένα μηνύματα το ένα μετά το άλλο (κι έχεις δώσει μάχη να σε καταλάβει η αυτόματη τηλεφωνήτρια), η μουσικούλα της αναμονής σε αποτελειώνει.

18. Έχεις να τσεκάρεις τον τηλεφωνητή σου στο κινητό από το Γυμνάσιο, μόνο και μόνο γιατί η διαδικασία σε εκνευρίζει.

19. Οι ενδείξεις “buffering” και “loading” μπορούν να σου προκαλέσουν αργό και βασανιστικό θάνατο.

20. Όταν περιμένεις τον υπολογιστή σου να κάνει ενημέρωση λογισμικού κι έχεις άπειρη δουλειά να βγάλεις.

gif5.gif21. Όταν σου δίνουν ρέστα γεμίζοντας σε με πεντάλεπτα, δίλεπτα και μονόλεπτα. ΔΕ ΘΕΛΩ ΧΑΛΚΙΝΑ!

22. Ένας λόγος που έχεις σταματήσει να πηγαίνεις σε νυχτερινά μαγαζιά είναι επειδή δεν αντέχεις να περιμένεις στην ουρά για να μπεις, στην ουρά για να πάρεις ποτό, στην ουρά για να πας τουαλέτα, στην ουρά γενικότερα…

23. Όταν η μαμά σου σου ζητάει να της εξηγήσεις για μία ακόμη φορά πως λειτουργεί το καινούριο κινητό με οθόνη αφής ή ακόμα χειρότερα, το facebook.

24. Όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει με την πρώτη αυτό που προσπαθείς να του εξηγήσεις. Απλά τα παρατάς.  Σίγουρα πάντως, δεν μπαίνεις στη διαδικασία να το εξηγήσεις από την αρχή.

gif6.gif25. Οι προωθητές προϊόντων στον δρόμο μπορούν να σου χαλάσουν τη μέρα μέσα σε λίγα λεπτά. Ειδικά όταν επιμένουν!

26. Οι ταξιτζήδες που σε πηγαίνουν μέσω Λαμίας κι όχι από τη σύντομη διαδρομή και συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως «…από εδώ είναι καλύτερα».

27. Όταν περιμένεις στην ουρά του σουβλατζίδικου για να φτάσει η σειρά σου και να σου πουν πως μόλις τελείωσε ο γύρος (ή τα καλαμάκια). Και να πεθαίνεις και της πείνας!

28. Όταν παραγγέλνεις delivery και σε επιβεβαιώνουν πως το φαγητό σου θα φτάσει σε 20-30 λεπτά και τελικά κάνει περισσότερο από μία ώρα.

gif7.gif29. Όταν περιμένεις να παραγγείλεις καφέ/φαγητό/γλυκό/ποτό και μπροστά σου βρίσκεται κάποιος αναποφάσιστος. Τη γλιτώνει δεν τη γλιτώνει την μπουνιά!

30. Όταν είσαι για ψώνια και ο/η μπροστινός/ή σου τσακώνεται με τον/την ταμία, αποφασίζει να προσθέσει κι άλλα προϊόντα ή να κάνει αλλαγή κι εσύ περιμένεις να πληρώσεις.

31. Όταν ο/η συνοδηγός σου δεν σταματάει να σου δίνει οδηγίες, ακόμα και για το πότε πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα. ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ!

32. Όταν ο οδηγός μπροστά σου πατάει συνεχώς φρένα χωρίς να υπάρχει λόγος.

gif8.gif33. Αυτοί που παίρνουν το ασανσέρ για να πάνε στον πρώτο όροφο.

34. Αυτοί που μπαίνουν στο ασανσέρ μαζί σου και σταματάνε σε όλους τους ορόφους ανεξαιρέτως. Πιο γρήγορα θα πήγαινες από τις σκάλες!

35. Όταν πηγαίνεις στο ραντεβού με το γιατρό στην ώρα σου και σε δέχεται 30 λεπτά αργότερα.

gif9.gifτης Eirini Li από το neopolis.gr

Τα πιο σημαντικά